Altrad påse till sommarfesten

Hejsan allesammans!!

Då var maj månad slut den bara sprang förbi utan att jag knappt hann att märka det och idag tar vi steget in i juni vilket är den första officiella sommarmånaden. Det betyder att det inte är så långt kvar för alla elever som har kämpat ett helt läsår i skolan, innan det är dags för sommarlov.

Med sommarlovet så kommer alla avslutningar och sommarfester med klasserna och alla lärare och då brukar i alla fall jag och mina barn ge fröken eller fröknarna något för att önska dom en trevlig sommar. Så idag tänkte jag visa er en altrad påse som jag har gjort som är perfekt att ge fröken som man kan fylla med vad man vill.

Jag har klätt in både fram och baksidan med cardstock och mönstrade papper och sedan dekorerat den så som jag vill ha den. Eftersom det är en sommarpresent så ville jag att den skulle vara somrig och samtidigt lite söt och gullig.

Jag tycker att färgerna jag har valt gifter sig väldigt bra tillsammans och jag blir glad av den färgkombinationen av blått och rosa i ljusa toner, det känns väldigt fräscht. Bilden som är på framsidan får mig att vilja hoppa in i den, sätta mig på cykeln och köra iväg bredvid alla vackra åkrar.

Blommorna som jag har längst ner i hörnet på påsen hämtade jag inspiration från bilden och jag tänkte att det kunde vara blommor som jag plockat längs med vägen och sedan lagt i cykelkorgen.

Material från Butiken

– Cardstock/Mönstrade papper: Vibrant Blue, Scrapbooking papper, Scrapbooking papper, Scrapbooking papper

– Blommor: Blad scrapbooking, Rosenknopp, Miniros blå, Ros turkos/vit, Ros vit/rosa, Ros off white

-Dekorationer: Fjärilar, chocolate pearls, chocolate pearls, metallhörn, band spets, spets,

-Övrigt: Påse

Detta var alltför mig, ha en fortsatt skön vecka så ses vi på onsdag!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 

 

 

 

 

 

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *