Altrad påse med sommar-tema – Present

Idag vill jag visa upp en altrad påse som förhoppningsvis sprider lite värme och vår/sommarkänslor. Vädret senaste veckan har inte varit det roligaste så nu längtar jag mer än någonsin till sommar och värme.

Jag har använt mig av en vit påse som jag klätt in med baksidan på pappret Walk In The Garden – Tea Time från Best Creation. Kanterna har fått sig en omgång med Edge Scrapern och sedan färgats med Vintage Photo.

Den söta gungan från Walk In The Garden – Swing & Sing klippte jag ut och satte fast med stora Tjocka distanskuddar för att få lite extra effekt. Bandet kommer från egna gömmor men kika gärna in i shoppen där det finns massor med fint.

Den söta flickan kommer från ett mönsterark som jag hittade i mina egna gömmor, lite stickles glue- Diamond piffade upp klänningen och skorna. Fjärlien som jag gjort som en drake är utstansad med en punch från Martha Stewart, just den här finns inte i shoppen men däremot massor med andra fina! Det fina pärlbandet och pistillerna hittar ni självklart i shoppen. Även fjärilen har fått på sig lite Diamond glitter.

 

Tackar för titten och kika gärna in lite senare då jag visar upp ett grattiskort med världens sötaste drake.

KRAM DT- Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

4 svar till ”Altrad påse med sommar-tema – Present”

 1. Profilbild för Anna
  Anna

  Vilken charmig påse 🙂 Förstår precis hur du känner…sol och värme är vad man behöver nu, men vi får hoppas att den tiden inte är allt för långt borta nu 🙂
  Kramis

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack så mycket!!
   Idag har ju faktiskt vädret varit klart godkänt.

   Kram

 2. Profilbild för Carina
  Carina

  Vilken underbar påse!

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Supertjusig och så härligt somrig!
  KramMALin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *