Altrad papperspåse – Scrapbooking

Vad sägs om att ge bort en påse kärlek som gåva på alla hjärtans-dag? Härliga påsar i alla de färger finns att välja bland i Kristinas Scrapbookingbutik och mitt val föll på en havrefärgad påse. För att klä påsen har jag använt ark ur Magnolias underbara kollektion ”Sweet Crazy Love”: ”Vintage red” och ”Paris red peony”.

Stämpelmotivet är ”Tilda with PeonyTails” som jag färglagt med PromarkerTextstämpeln är från tillverkaren Reprint och den är embossad med Versamark och  vitt embosspulver. Bakom stämpelmotivet samt på de utstansade fjärilarna har jag använt distress ink ”Broken China”. Fjärilsbården kommer från egen gömma. Kring hjärtat klippt ur designarket  ”Paris red peony”, har jag låtit stickles ”Frosted Lace” rama in.

På påsens handtag har jag fäst rosa, prickigt satinband och innanför påsen hänger en tag i kraftig kvalitet. Tyvärr ville den inte vara med på bild, vilket jag upptäckte först efter fotosessionen.

 

Underbara rosor i rosa av storlekarna XL och mellan från Inkido samt vita, glitterbeströdda blad från Prima utgör bomsterarrangemang. Jag har även smugit in ”Say it in Chrystals” i rosa. Vit spets har också fått vara med för att smycka påsen och flera dekorationer utstansade med dies från både magnolia och Sizzix med stansmaskinen Big Shot. Det stora hjärtat i fronten är stansat ur vit cardstock från Reprint och det röda hjärtat som skymtar från påsens insida ur röd cardstock.

Passar på att önska er alla en riktigt härlig fredag!

Kramar från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Kommentarer

13 svar till ”Altrad papperspåse – Scrapbooking”

 1. Profilbild för eva palmqvist
  eva palmqvist

  Hej!
  Vilken läcker påse!!! ( den går inte till återvinningen) så många detaljer. Nu har jag fått en ny ide. Tack för allt fint du visar, ha en bra helg.
  hälsningar eva

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen tack Eva, det gör mig glad att du gillar min lilla påse =D

   Hehehe, nää, den ska vi inte lämna till återvinning! 😉

   Ha det gott!

 2. Profilbild för DT-mamman
  DT-mamman

  Jättefin påse!! Den sötaste detaljen som jag fastnade för är de vita hjärtanen som radar upp sig under Tildas fot! Är det nån stans? Kul att du har klippt ut rosorna från Magnolia-papperet och satt på distanskuddar!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack DT-mamman, roligt att du tycker om den! =D

   Hjärtana är rester från utstansning av ett större hjärta (en die), roligt när man kan återanvända ”skräpet” också. Har smugit in röda sådana hjärtan lite längre upp på påsen också, hihi! Den detaljen och de urklippta rosorna blev jag faktiskt riktigt nöjd med 🙂

 3. Profilbild för Ulrika
  Ulrika

  Oj! En sån underbart söt påse! Bra jobbat i fina färger!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack så mycket!
   Det kan ju vara lite vanskligt att kombinera rött och rosa för att inte tala om turkost mitt i alltsammans, men det funkade ju faktiskt =)

 4. Profilbild för Maria Meijer
  Maria Meijer

  Men sååå fin!
  Det är en sån påse som man skulle kunna kika på länge och hitta nya detaljer varje gång. Du är verkligen super duktig på att färglägga, önskar både jag kunde eller hade tålamodet att lära mig.

  Trevlig helg
  Kram Maria

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack så mycket för dina ord! =D

   Klart du kan lära dig, det är nog bara inspirationen till det som du behöver hitta 🙂 Hihihihi, du ska bara se mina första försök med Promarkers…de ligger nog förresten i papperskorgen och tål inte att komma fram i ljuset 😀

   Ha en härlig helg!
   Mram

   1. Profilbild för ScrapSalig
    ScrapSalig

    Hmm, gick lite för snabbt med mitt svar där…”Mram” finns det inget som heter – Kram ska det förstås vara 😉

 5. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Jättesöt påse och så många fina detaljer du har fått med! Alla olika blommor och hjärtan i olika lager. Superfint!
  Kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack, så kul att du tycker om den! 🙂

   Kram

 6. Profilbild för Malin
  Malin

  Söt påse, väldigt charmig och romantisk tycke rjag!
  KramMAlin

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack så mycket! 🙂

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *