Altrad farsdagsbox

 

Hejsan!

Som ni vet så har vi farsdags tema här på bloggen denna vecka och hoppas att ni får mycket inspiration så att ni kan göra fina alster till era pappor.

Jag har då igen altrat en av mina glossy boxar jag bara älskar, jag tycker att dom har en bra storlek och gör sig jätte bra till present ask.

Ja.. det var inte lätt att hitta på något som man inte redan hade gjort men så bestämde jag mig för att göra en liten present ask som jag skulle stoppa ner lite smått och gott till min pappa.

Jag har klätt in boxen med svart cardstock och sedan som en botten bas sedan har jag fortsatt med ett vackert papper från Bo Bunny, tyvärr fanns det bruna papret längre i butiken men det finns i det paketet med hela collektionen.

Här ser ni lite av de godsakerna som ligger i boxen

Gjorde även ett matchande kort i samma tema och med samma papper som lådan så att jag kan skriva en liten hälsning till pappsen.

Material från butiken:

Cardstock: Svart

Mönstrade papper: BoBunny Collection 12×12 – Dreams of Autumn, Kaisercraft – Factory 42 – Workshop

Övriga dekorationer: Halvpärlor svart, Stickles Glue – Gold, Metallhandtag, Klocka


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Altrad farsdagsbox”

  1. Profilbild för Ros-Marie Jacobsson
    Ros-Marie Jacobsson

    Jättefin, kan man hitta beskrivningen nånstans?

  2. Profilbild för Sophie Carlsson
    Sophie Carlsson

    Jag har dekorerat en redan befintlig ask som heter glossy box, sen har jag bara gjort snitt i locket på ena lång sidan och limmat fast locket på själva boxen. För att man ska kunna lyfta och öppna och allt hänger ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *