Album alla hjärtans dag del 1

Hej på er!

Då är det återigen måndag och min dag att få hitta på något i bloggen 🙂

Jag tänkte idag visa er ett album jag suttit och knåpat med i helgen. Det är inte riktigt klart då det saknas både fotografier och lite text men det det håller jag till mig själv.

Jag fastnade för denna storlek och modell på album dels för att den är inte så svår att göra och sedan lagom storlek att ge bort.Jag bjuder er på en massa bilder på hur det ser ut nu så återkommer jag lite senare med en beskrivning!!

Till själva stommen har jag använt chipboard som jag klätt in med ett randigt papper från mina dt-gömmor. Jag matchade det randiga pappret med rost/rött cardstock och några favoritpapper från Pion Designs Valentine´s serie.

Framsidan dekorerades med 2 utstansade hjärtan, rosor från Scrapberry, blad, kvistar, pistiller och metallhörn.

När man öppnar upp albumet hittar ni en insida klädd i pappret: Love letters ( jag kommer förklara hur ni får till det i beskrivningen som kommer senare idag). För att matcha insidan dekorerade jag förstasidan med tags och utstansade hjärtan i passande papper. Den söta ängeln är en knapp från You Do (tyvärr finns den inte längre i sortimentet).

Glöm inte att använda distanskuddar/ 3:d kuddar för att få till ett djup och effekt på era alster.

Nu kommer en hel kavalkad med bilder på hur jag dekorerat insidan av albumet. Jag har vissa sidor helt blanka eller sparsamt dekorerade och där finns plats för ett fotografi, biobiljett eller något annat minne eller kanske en dikt.

Totalt var det 11 sidor som skulle göras.. här kan man självklart göra det enkelt eller gå all-in. Det är bara fantasin som sätter stopp. Jag valde ett mellanting sålänge då jag vill fylla på med lite personliga foton mm.

Materialet jag använt mig av är bitar från papperna: In my heart, Love letters, Love song, Tag och svart + röd/rostfärgad cardstock. Stämplarna kommer från egna gömmor men ni hittar många användbara stämplar här!

Det var allt jag hade just nu!

Varmt välkomna tillbaka lite senare då jag bjuder er på en beskrivning.

Kramar DT-Maria

Kommentarer

Ett svar till ”Album alla hjärtans dag del 1”

  1. Profilbild för Linda
    Linda

    Fantastiskt fint, ser fram emot en beskrivning ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *