50 årig bröllopsdag

Idag bloggar jag ett kort som är till ett par som nu i februari varit gifta i 50 år. Tycker det passar fint in i vårt kärlekstema inför alla hjärtans dag! Själv har man ju en bit kvar till 50 🙂 . Men 7 år blir det i år i alla fall!

mariannehans

Kortstommen är gjort från reprints cardstock ”cardstock”. På det sitter cardstock ”brandy wine” och det mönstrade pappret ”I believe” från Fab Scraps. Har ruggat kanten med edge scraper och distressat med aged mahogany. Ett par fjärilar syns lite svagt, har även här haft aged mahogany med lite vintage photo genom schablonen Butterflies. Och sprayat med Tattered Angels mist.

Har sedan en utstansad ram på, liknande hittar ni här. Och har även stansat ut namnen, här finns flera liknande typsnitt 🙂

Har stansat ut hjärtan ur cardstocket ”cardstock London fog” som jag har torrembossat.

mariannehans ddd”50” samt nyckeln är urklippt ur Prima engraver Arcade. Blommor samt pistiller hittar ni här, lila XL ros, rosa körsbärsblomma, mellanstora rosor, rosa pistiller samt lite rosetter i lila.

mariannehans dEftersom man firar guldbröllop när man varit gifta i 50 år måste det ju vara med lite guld. Så jag har gjort små pärlor runt kortet med paper pen guld. En söt liten charm i form av en klocka hänger i ett organzaband och får representera tiden 🙂

mariannehans dd

 

 

Tack för mig för denna gång!

Hjärtliga kramar Fialisan /Sofia

DT-Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *