3 x Julklappstags

Idag går vi in i sista veckan i november och för er som missat det är det EXAKT 1 månad kvar till julafton!!!  :Delighted:

Det är hög tid att börja tänka på julklappar och omslagspapper. Något som är väldigt viktigt för mig är att matcha papper och julklapps adresser (jag vet, lite nördigt men sådan är jag 😉 )

Idag tänker jag visa er 3 olika julklappstags som är redo att matchas ihop med rätt klapp och papper.

DSC_0028

Till alla 3 har jag använt bilder från arket: Winter Time Collekction från Reprint.

DSC_0031Till den första tagen valde jag att kombinera bilden på julgranen med en av mina egna stämplar. För att få det nötta och gamla utseendet använde jag mig av distressdynorna Old Paper och Walnut Stain. Genom att knögla ihop pappret och sedan släta ut det igen innan man färgar det få man det nötta utseendet i skarvarna.

DSC_0038Jag valde att dekorera med vita rosor (som också dom fått sig en omgång med lite färg), silverblad, vitt pärlband, hampasnöre och snöflinge charm. Som avslutning piffade jag tagen med stickles glue- frosted lace.

DSC_0035Till tag nummer 2 dekorerade jag med en stor röd ros, mindre ros och knoppar. Rött satinband, kvistar och frosty berries.  Som avslutning blingade jag till det ordentligt med glitter och frosted lace.

DSC_0037DSC_0034Sist ut idag är denna tag. Den har jag färgat precis som de andra med distressdynor. Här valde jag att dekorera med stora lönnlöv, vita och röda pappersrosor, grönt pärlband, kvistar och ett paket. Nejlikorna är från egna gömmor.

Det var det jag hade att visa er idag!

Tack för idag och hoppas ni får en härlig vecka.

KRAM DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”3 x Julklappstags”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    JÄTTEFINA!!! Riktigt juliga! Förstår din nördighet med matchningen. Själv kan jag inte lämna barnen på dagis/skola om kläderna inte matchar. Gränsen av nördighet var nådd när jag gick till Lindex för att köpa en turkos tröja till yngsta sonen, enbart för att jag hade så söta strumpor i turkos som han inte kunde använda till något annat…! Scrap-skada, javisst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *