Studentmössa

Hejsan på er alla goa pysslare!

Då var jag tillbaka i rutan och har ett litet spännande och roligt alster att visa er, jag har varit i gång och byggt lite och det är ganska fantastiskt vad långt man kan komma på lite papper och klister. Jag satt och funderade vad jag kunde ta mig an vad det gällde student tema och jag vill ju aldrig göra det särskilt lätt för mig utan utmaningar det gillar jag. Så då tänkte jag varför inte göra enstudent mössa och en present box i ett, så att man kan lägga ett smycke eller något annat man ska ge bort i studentpresent.

Jag började med att bygga upp själva basen på boxen vilket är den svarta botten och sedan gjorde en skärm med samma svarta cardstock, fast jag har smetat ut sticklers på hela skärmen för att skärmen är ofta lite ”glansigare” än det andra svarta på mössan.

Sedan gjorde jag den vita delen på mössan och den har jag sedan tryckt ner lite snett för att det ska se så realistiskt ut som möjligt.

Här ser ni hur man kan öppna mössan och se vad som gömmer sig på insidan, och jag har tänkt att lägga lite bomull i botten så att det man ska ge bort ligger lite dämpat och skyddat.

Material som jag har använt från butiken:

Cardstock:

Vitt

Svart

Blått

Dekorationer:

Gul ros

Blå ros

Ljusgul ros

Blad

Svart stickles glitterlim

Vitt stickles glitterlim

Bokstäver

Rhinestone blå

Rhinestone gul

Champangeflaska


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *