Smyckeskrin

Hejsan!

Som ni säkert har märkt vid detta laget så kör vi med temat DIY (do it yourself) pyssel hela veckan lång och det är ett tema som ligger mig varmt om hjärtat. Jag absolut älskar att återbruka saker och ge dom nytt liv och har haft ganska många sådana inlägg här i bloggen. Det krävs så lite för att kunna göra om saker som man kanske inte längre använder till något helt annat eller så kan man bara piffa upp saken lite om man vill.

Jag sparar på väldigt mycket för att det kan jag säkert få användning av någon gång och oftast har jag rätt, men något som jag tycker om att återbruka är mina glossyboxar som jag prenumererar på. Och detta alster har jag faktiskt gjort till mig själv och det vet jag inte när jag gjorde sist så jag är jättenöjd!

Jag har varit jätte bortskämd i slutet och början av året, jag fick nämligen ett stort vackert halsband från Laila Bagge i julklapp och så fick jag ett par matchande örhängen från henne nu när jag fyllde år i början av januari. Men jag var inte riktigt nöjd med hur förvaringen av dessa smycken va, jag ville ha dom liggandes tillsammans och i ett litet finare smyckeskrin, och vad passar inte bättre än att göra ett själv.

Jag har klätt in hela boxen utvändigt med ett vackert papper från Kaiser Craft och insidan har jag klätt med ett vanligt vitt cardstock, sedan har jag dekorerat med lite metall föremål och blommor och länkar till det hittar ni längt ner i inlägget. För att få lite höjd inne i själva lådan så har jag använt den gamla boxen som va till halsbandet och även den kudden som den låg på. Jag har även återbrukat ett gammalt svart örngott som jag har limmat fast på min lilla distanskudde som jag har gjort.

Eftersom halsbandet tar väldigt mycket plats så fick det bli så att örhängena fick ha lin lila plats på insidan av lådans lock så att dom hänger där så prydligt när man öppnas skrinet. Det jag har monterat dit på locket är även den kudden som var i förpackningen med örhängena sen är det bara att trycka dit dom där man önskar.

Material jag har använt från butiken:

Papper:

Vitt cardstock

Kaisercraft – PS I Love You – Relationship

Dekorationer:

Metallfötter

Tim Holtz – Sprocket Gears

Metallhörn

Pärlband

Svart spets

Rhinestones silver

Pearl Strips

Ros – Mini Svart

Ros Vit

Ros Stor Toffee

Detta va allt för mig denna lilla onsdag men nästa vecka är jag tillbaka igen med ett nytt spännande alster.

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Smyckeskrin”

  1. Profilbild för Ingrid Skantz
    Ingrid Skantz

    Jättesnyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *