Kort till en musiktokig 45åring

Hejsan på er!!

Gud jag kan inte fatta att vi är inne i augustis sista dag och jag är inte redo att acceptera att sommaren är över fast samtidigt längtar jag efter hösten, så jag är lite kluven i den frågan.

Eftersom det är onsdag så ska jag visa er ett alster som jag har gjort och denna vecka så blev det ännu ett kort.  Jag har ett 45 års kalas här nu fram över och jag fick en liten rolig ide så då måste man ju göra den iden till verklighet.

vinyl1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är nämligen så att han som fyller är helt tokig i musik som mig själv och vi båda lyssnar väldigt mycket på vinylskivor, så att ett kort med just det temat passar som handen i handsken eftersom det är skivor som kommer ligga i paketet.

vinyl3

 

 

 

 

 

Åter igen så blev det en utmaning för mig rent dekorationsmässigt men det tar emot att smäcka på massa på blommor och annat på ett manligt kort för då blir det för feminint.

Till själva kortbasen har jag vanligt vitt cardstock och sedan har jag även ett beige cardstock och det mönstrade pappret jag valde att använda är ett vackert papper från Maja Design. Till själva vinylskivan så är det ett svart cardstock och så använde jag en bit av samma vita papper som till kortbasen. Jag har distressat kanterna med vintade photo och jag har även silvrigt glitterlim runt mina utstansade stjärnor och runt etiketten på vinylen.

Till texten så har jag satt dit vanliga bokstavsstickers i silver och så jag har målat lite noter med en gellypenna. Sedan kunde jag inte hålla mig helt borta från blinget så några silvriga rhinestones trillade på också.

vinyl2

 

 

 

 

 

 

 

Så nu är det bara vänta på att få klä upp sig och gå på fest!

Ha en fortsatt trevlig vecka, kram DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *