En söt liten uggla

Hejsan!

Hoppas ni har det bra och njuter av semestern eller ni som fortfarande jobbar att ni tar vara på era lediga dager och fyller dom med både sol och pyssel. Själv har jag bytt jobb och har bara en veckas semester som jag njuter av för fulla muggar denna veckan. Men fast än att jag har semester så kunde jag inte låta bli att pyssla till jobbet under en regnig och tråkig dag så jag gjorde en canvastavla med en söt lite uggla på.

 

Jag jobbar på ett korttidsboende som heter Ugglan så jag tyckte att det kunde vara roligt att visa dom vad man kunde göra med en canvastavla och lite pysselsaker. Vore roligt att få inspirera dom lite så som jag inspirerar er här inne på bloggen så jag hoppas att kreativiteten ökar både hos er och mina nya arbetskamrater.

Jag började med att måla bakgrunden med hobbyfärg och jag blandade färgerna blått, vitt, svart, gult och grönt för att få himmelen mer levande. För att få till själva ugglan så gjorde jag först en mall av kroppen, ansiktet och vingarna som jag sedan klippte ut i mönstrat papper och cardstock.

Jag har stansat kanterna på framsidan av ugglans mage för att den skulle få lite mer finare former och bli lite gulligare. För att rama in kanterna på min lilla uggla så har jag stickles runt kanterna för att lite bling och glitter måste ju ugglan ha.

Grenen har jag klippt ut från ett brunt cardstock bladen har jag gjort med en lövstans, även stjärnorna är utstansade och dom har också fått lite bling på sig med hjälp av stickles så att dom glittrar vackert på himmelen.

Material från butiken:

Cardstock: lila, grön brun

Mönstrade papper: Maja Design – Fika – Lejas Café,  Maja Design – Summertime – Taste the strawberries,

Stansar: Scallop Dot Edge Punsch,  Jumbo Stamen – Rosenblad, Stans Fiskars – Stjärna

Färg: Svart, vit, blå, gul, grön

Övrigt: Canvastavla, Ögon, Stickles Glue – Tickled PinkStickles Glue – Yellow

 

Så då får jag tacka gör mig och önska er en fortsatt trevlig och skön vecka!

Kram DT Sophie

 

 

 

 

 

 

 

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *