Altrad burk att lägga kulor i

Hejsan!

Nu börjar det krypa närmare och närmare till alla skolstarter och då är det mycket saker som ska fixas inför det. Barnen spelar mycket kula på rasterna och har dom liggandes i olika påsar men jag har dekorerat en gammal glasslåda så att dom kan ha en annan sorts förvaring till sina kulor.

Gjorde en liknande låda till sonen förra året när han började skolan förra året men då ville han ha sina pennor, pennvässare sudd, och linjal liggandes där i och ha i sin bank i klassrummet.

 

Det jag har gjort med burken är att först måla över det mönstret och texten som va på den så att jag hade en helt vit burk, sedan så klädde jag in hela undre delen med washi tejp en röd och en blå.

Locket är täck med ett papper från Maja Design och runt den yttre kanten har jag kletat på stickles för att rama in det hela. Stjärnorna är utstansade med en stjärnstans i cardstockoch blått cardstock, alfabetet kommer från Karen Foster och så har jag även fått med lite bling bling i rhinestones silveroch blått.

 

Så det var alltför mig denna vecka får se om jag fortsätter på lite pyssel inför skolstarten eller om jag sätter tänderna i något annat=)

Ha det bra till dess!

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *