Gåvopåsar

Hej!

I år ska det inte blir panik-rafsa-ihop julklapparna: oh nej! Det ska bli planerat, omsorgsfullt och kärleksfullt inslagna gåvor…För att det ska hända krävs viss mått av planering samt lite trix….

Första trixet: Färdiga presentpåsar som dessa godingar från Vivi Gade!
Extra kul med matchande designpapper, etiketter och washitape….

…Fyll påsarna med gåvor, nita ihop, limma på en dolie

Fäst ett glittrigt stickershjärtan över två bitar Washitape som klistrats på lite scrappapper och klippts till små vimplar…

Enklare blir det inte!
Kram
//Cattie

Kort för bröllopsdag

Hej!

Idag visar jag ett kort som kan passa både till Alla hjärtansdag, för att fira sin eller någon annans bröllopsdag eller kanske bara till en kär vän?

Receptet är 2 lager embossat vitt papper – Kristinas har verkligen en uppsjö embossingfoldrar att välja på! 2 lager papper med guldig kant -jag har bara tejpat glittrig guldwashi respektive matt guldwashi på de bitar som syns…

Fina stämpeln designad av Kristinas Scrapbooking och två utstansade hjärtan med en botten av matt guldfoil papper….

Snart hoppas jag kunna blogga inlägg utan en massa snö…

Kramar
//Cattie

Altrad burk att lägga kulor i

Hejsan!

Nu börjar det krypa närmare och närmare till alla skolstarter och då är det mycket saker som ska fixas inför det. Barnen spelar mycket kula på rasterna och har dom liggandes i olika påsar men jag har dekorerat en gammal glasslåda så att dom kan ha en annan sorts förvaring till sina kulor.

kullåda2

 

 

 

 

 

 

 

 

Gjorde en liknande låda till sonen förra året när han började skolan förra året men då ville han ha sina pennor, pennvässare sudd, och linjal liggandes där i och ha i sin bank i klassrummet.

kullåda3

 

 

 

 

 

 

 

 

Det jag har gjort med burken är att först måla över det mönstret och texten som va på den så att jag hade en helt vit burk, sedan så klädde jag in hela undre delen med washi tejp en röd och en blå.

Locket är täck med ett papper från Maja Design och runt den yttre kanten har jag kletat på stickles för att rama in det hela. Stjärnorna är utstansade med en stjärnstans i rött och blått cardstock, alfabetet kommer från Karen Foster och så har jag även fått med lite bling bling i rött och blått.

kullåda4

 

 

 

 

 

 

 

 

Så det var allt för mig denna vecka får se om jag fortsätter på lite pyssel inför skolstarten eller om jag sätter tänderna i något annat=)

Ha det bra till dess!

Kram DT Sophie

DT-Sophie