Ge nytt liv till dina gamla saker

GOTT NYTT ÅR!!!!

Då var det sista dagen på detta året och jag ser fram emot att lämna 2014 bakom mig och hoppas att 2015 ska bli ett lite lättare och roligare år på många sätt och vis.

Nu när julen är över så brukar jag vara ganska snabb med att plocka ner alla julsaker kanske att stjärnorna i fönsterna får vara kvar men annars brukar jag alltid vilja städa bort julen tills jag fyller år. Och när allt julpynt försvinner tycker jag alltid att det blir så tomt jag vill alltid köpa nya inredningssaker så här i början på året ,men tänkte att jag skulle återvinna och återbruka det jag har istället och spara dom pengarna.

Det jag tänkte visa er idag är en gammal klocka som har hängt på min vägg men som jag knappt har tittat på för att jag tycker den är så ful, men med lite kärlek och scrapbooking material så har den fått nytt liv! Tyvek är perfekt till hobby.

Jag har använt mig av hela klockbasen och plockat bort allt på den så det bara va den runda träbiten kvar. Sedan har jag limmat fast en Diecut från Bo Bunny och gått loss med lite blommor och dekorationer.

Jag insåg ganska snabbt att jag ville att klockan skulle vara lite större än den va från början, så jag tog en canvastavla och satte dit brunt cs och mönstrat papper och så skar jag i mitten på tavlan så jag kunde trycka igenom bakstycket på klockan för att sedan limma fast den så.

Jag tycker det är så himla roligt att göra och skapa egna saker att kunna ha till hemmet eller att ge bort för det är ingen annan som har något likadant.  Sedan är det alltid lika kul när någon frågar vart man har köpt den och man svara att man gjort det själv.

Tänkte att det skulle bli mer av denna varan under 2015 ett av mina nyårslöften, att faktiskt ta vara på dom saker jag har och altra och göra om, ge nytt liv till gamla saker man inte använder visst låter det bra! Det är detta jag älskar med min hobby det finns inga begränsningar bara man har fantasi så kan man göra vad man vill..

Material som kommer från butiken är:

Cardstock: Kraft

Mönstrat papper: Diecut Bo Bunny

Blommor:Mulberry Ros XL,   Mulberry Ros XL Rosa, Mulberry Ros Creme. Mulberry Ros – Liten Rosa/Vit, blad

Dekorationer: Jute Butterflies, Wood Flourishes, Sprocket Gears,  Stickers 12”x12” Kaisercraft, chocolate pearls, pärlor på trådcanvastavla

 

Så mina vänner detta var vad jag hade att visa er idag nu vill jag återigen önskar er ett riktigt gott nytt år!

Kram DT Sophie

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Ge nytt liv till dina gamla saker”

  1. Profilbild för DT-Mamman!
    DT-Mamman!

    WOW! Vilken fantastisk förändring! Och vilket passande inlägg för nyårsafton! Duktiga lilla du!! <3 Gott nytt år!

  2. Profilbild för Kersti Tjärnefalk
    Kersti Tjärnefalk

    Oj, vad fint. Vad får du all fantasi ifrån. Detta var urtjusigt. Tack för att du ville dela med dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *