Julkort med Maja Design

Hejsan på er!!

Nu är det mindre än 2 månader kvar till julafton så det är hög tid att börja skapa årets julkort. Vilka fina julkollektioner det har kommit i år från alla olika märken med det som ligger varmast om hjärtat är ju Maja Design!! Är ju väldigt svag för dom papperna överlag men årets julpapper va så otroligt vackra. Så idag tänkte jag bjuda er på mitt första julkort för i år och många många mer kommer det bli..

IMG_0134

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vikningen på kortet heter criss-cross kort och jag tycker att det är en fin och väldigt lätt vikning. Basen på kortet är ett vanligt vitt cs och sedan har jag fortsatt med grönt och rött cs i botten på kortet. Dom mönstrade papperna till detta kort fick ju självklart bli Maja Design även om det kändes i hjärtat att skära i dom.. A Gift for You – Bouquet of Poinsettias, A Gift for You – Die Cuts Sheet och A Gift for You – From Someone Special.

IMG_0136

 

 

 

 

 

 

 

Idag blev det väldigt clean and simple men när man jobbar med Maja Design så behövs inte så mycket mer för papperna är så vackra i sig att man inte behöver så mycket andra dekorationer. Blomman på framsidan kommer från YD och swirlen bakom är Magnolia DooHickey – Swirl And Leaf och dom guldiga halvpärlorna hittar ni här.

IMG_0140

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som sagt detta va oskulden på årets julalster men jag har många mer ess upp i rockärmen som jag kommer att bjuda er på annan tomten kommer.

Ha en fortsatt trevlig dag så ses vi om en vecka igen!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *