Blå toner

Hej alla!

Oj, vad veckorna springer iväg! Redan torsdag igen, och snart augusti!!! Började inte sommaren alldeles nyss?

Jag tycker det är alldeles fantastiskt att ha havet runt mig och denna layouten är lite inspirerad därifrån även fast man inte ser en gnutta hav ens 🙂 .

fika hos farfar cccc

Mitt baspapper ärMaja design flaskpost, passar ju bra i mitt tema 🙂 . Det andra mönstrade jag har rivit remsor ur är också Maja Design, men från serien Crea Diem , det heter Så länge jag lever. Sedan har jag även rivit remsor ur Bazzills Dotted swiss i två blå nyanser. Alla kanterna har jag distressat med Distress Ink-Vintage Photo. Jag har satt bitar av den härliga spetsen från Reprint. Med hjälp av en tegelstensmönstrad mask lade jag på modelling paste och strödde sedan på turkos och beige fragments medan modelling pasten fortfarande inte stelnat.

fika hos farfar c

Fotot ligger på en riven vit fotomatta gjord av cardstock. Runt kanterna har jag även distressat med vintage photo. Sedan gjorde jag en ram runt fotot med självhäftande pärlband från KaiserCraft.

fika hos farfar

Blommorna runt fotot är You Do´s Burlap Dahlia, ljusblå rosor mellan, ljusblå små rosor, mörkblå mellan rosor, bruna rosor samt gröna rosblad.

fika hos farfar cc

Och så lite små halvpärlor runt blommorna och en söt båt-charm.

Titeln är Basic Greys white stickers.

Och det var allt för denna gången, ha det härligt i solen!

Kram Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *