Vridet stafflikort med FabScraps

Designarket Santa Surprice från FabScraps julkollektion bjuder på ett slitet och flagnande fönster där man kan skymta tomten i full aktion.

Till detta stafflikort använde jag en del av fönstret, men bytte ut tomten mot en härlig vintagebild från Pion Designs Fairytale Of Winter:

Basen till kortet består av skimrande, beigefärgad cardstock från Bazill Bling.

På kortets ena sida syns Snow Flurries som är en die från Tim Holtz. Den har fått guldstänk med hjälp av embosspulver. I snöflingorna har jag fäst röda pearls.

En fin julkula med retrokänsla finns i ena hörnet och har utrustats med mönstrat organzaband och en liten, vit rosett. De läckra, glittriga snöflingorna är knappar från YouDo.

Weathered Clock från Tim Holtz finns också med, placerad bakom motivet och med snökänsla skapad med hjälp av grovkornigt embosspulver.

Motivet och ramen är monterat på en bit cardstock. Kartongen har jag stämplat med en privat snöflingestämpel och embossat med grovkornigt, vitt pulver samt färgat in med distress ink Walnut Stain.

Se så söta de är, de röda små tumvantarna!

Givetvis så har jag fått med ett fång med julblommor; butikens egna, vackra Poinsettias , brunvita rosor från Reprint samt fina tygblad.

När de här fotona togs hade vi faktiskt snö under ett par dagar här i Jämtland. Men den vinterlyckan blev kortvarig och än lyser snöidyllen med sin frånvaro.  Oavsett om ni fått snö eller inte vill jag önska er en mysig vinterhelg och varmt tack för besöket!

Kram från DT Kristina ScrapSalig


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Vridet stafflikort med FabScraps”

 1. Profilbild för Susy
  Susy

  Så otroligt vackert!

  KRAM SUSY

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen varma tack! =D

   Kramar

 2. Profilbild för Päivi
  Päivi

  Helt underbart! Som vanligt ett så underbart väl arbetat alster! De där små vantarna är förresten helt underbara, ja allt är det 🙂

  Trevlig helg! Kram

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tackar sååå mycket, vad skoj att du gillar kortet! =D

   Ha en trevlig helg du med, kram!

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Wow, vilket vackert julkort du har gjort! Gillar verkligen fönstret som ram och hur du dekorerat med både vintriga och juliga detaljer. Ett konstverk!!!
  Kram
  Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *