Vintriga julkort

Hejsan!

Nu börjar det bli dags att komma igång med julkorten och mina två första blev med helt underbara papper från Reprint, som jag verkligen blev förälskad i. Hjorten är ju så vacker, så jag ville att den skulle vara i centrum på båda korten.
När jag gjorde dessa kort använde jag samma material och samma mall, men ändå blev de olika genom små skillnader. Det är ett bra tips om man ska göra många kort: att använda en och samma mall och sen låta materialet skapa skillnaderna mellan korten.
Jag använde vit och brun cardstock till kortbasen och det ljuvliga pappret ”Nordic light – Reindeer” från Reprint. Runt alla kanter och även på grangrenarna la jag på snöfärg. Dekorerade med vackert skimrande spets, rhinestonesband och en vacker smal spets.
Grangrenarna gjorde jag med ljusgrön cardstock och Sizzix Thinlits Dies – Holiday Greens, silversnöflingor, text gjorda med dies från Rox Stamps färgade med Inka Gold Vax Silver och slutligen vita halvpärlor. Hjorten på detta kort kommer från ”Nordic light – Tags”

Det var allt för idag, nästa vecka är jag tillbaka igen och då med en lysande gåva. Ha det så gott tills dess!

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Vintriga julkort”

 1. Profilbild för Lena Wetterlöv
  Lena Wetterlöv

  Underbara kort.

  1. Profilbild för Rosemarie Grobosch Thorsell
   Rosemarie Grobosch Thorsell

   Lena Wetterlöv tack! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *