Vinterhälsning med papper från Doodlebug

Hejsan och god fortsättning på er alla!

Idag tänkte jag visa er ett litet kort jag har gjort med vinter tema nu när julen är över men vintertiden ligger fortfarande i tiden. Eller om man kan kalla det vinter här i Småland där jag bor, det är bara regn och rusk hela tiden och 50 nyanser av grått.

Så kan man inte så vinterkänslan genom att titta ut genom fönstret så kanske man kan förmedla den genom att skicka ett litet vinterkort istället.

Basen på kortet är ett vitt Cardstock och sedan har jag jobbat vidare med härliga pastellfärger (lila, blått, rosa) som passar ihop med dom mönstrade papperna. Jag har använt härliga papper från Doodlebug och jag tycker att färgerna är så glada och bryter av från alla traditionella jul färger som varit nu.

Jag har även använt lite Cuts från Doodlebug för att dekorera kortet. Tycker det är kul när man kan använda både papper och övriga dekorationer från samma serie i samma färger, det ger verkligen kortet sin helhet.

Som mittpunkt eller ”topper” på kortet har jag vart att pryda det med 3 söta pingviner, Craft Consortium

Så det va mitt lilla kort för idag, nästa vecka tänkte jag bjuda på vad jag fått blodad tand för. Det är väl något bra med tiden man lever i just nu att man kanske har lite mer tid att prova nya saker och vidga sina pyssel intressen. Och vill ni se vad jag har knopat ihop får ni kika in om 2 veckor.

Tillslut vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år och ta hand om er!

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Vinterhälsning med papper från Doodlebug”

  1. Profilbild för Jennie
    Jennie

    Fin kort, hoppas på fler tips på grattis kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *