Alla hjärtans dags gåvor

Hej!

Vem älskar inte Alla hjärtans dag? Även om man inte vill stödja ”kommersiella jippon” så kan man väl aldrig ha för många ursäkter för att vissa sin omgivning uppskattning!?

Jag tänkte visa mina kollegor uppskattning genom att ge dem en varsin liten godisgåva

Förpackningarna skapade jag med OH-plast och designpapper från Doodlebug.
Valfria papper går givetvis att använda, men spana gärna efter designark med mönstrade våder såsom de jag använt i nederkant.

I ovankant nitade jag ihop förpackningarna och dekorerade med urklippt hälsning samt paljettmix (närmare bestämt mixen ”My Valentine”) och de fantastiska vadderade satinhjärtanen (ja, du behöver alla färger för de är helt ljuvliga!)

Bården i underkant limmade jag fast med limpistol på en cirkel utstansad av mossgummi, detta för att bygga lite höjd och ha större fästyta.

Plasten som jag ”ställde” innanför bården tape:ade jag med Power tape.

Kramar
//Cattie

 

Pop and twist kort

Hej,

Jag fick en beställning på ett kort som skulle ha ”båttema med en boj och fendrar och nån liten apa”…Vad skulle du gjort?
Jag gjorde så här:

Typiskt båttema i en scen med Lawn fawn stämplar färglagda med Chameleon pens.

Bakgrunden skapad av Distress inks och Ink Blending tool – lätt som en plätt!

Detaljer på seglen gjorda med Gelly Roll pen

…När man sedan öppnar kortet…

Insidan är klädd med ljusblå cardstock och
designpapper från ett Doodlebug 6×6 paper pad
(mönstren på dessa papper är mindre och perfekta för kort)

Ja, jag älskar Doodlebug och jag tycker deras produkter passar som hand i handsken att kombinera med Lawn Fawn’s

Och där rundade vi av beställarens önskemål om ”nån liten apa”, right!?

Riktigt kul att kombinera ganska olika moment med olika produkter i en kul kortvikning…Ingen risk att mottagaren lär få identiska gratulationskort i alla fall… En perfekt present till små kreativa barn, är giftfria kritor barn från Kristinas Scrapbooking. Kombinera med prisvärda ritblock. Det finns många andra bra presenttips under kategorin ”pyssel barn”.

Kramar
//Cattie

Vinterhälsning med papper från Doodlebug

Hejsan och god fortsättning på er alla!

Idag tänkte jag visa er ett litet kort jag har gjort med vinter tema nu när julen är över men vintertiden ligger fortfarande i tiden. Eller om man kan kalla det vinter här i Småland där jag bor, det är bara regn och rusk hela tiden och 50 nyanser av grått.

Så kan man inte så vinterkänslan genom att titta ut genom fönstret så kanske man kan förmedla den genom att skicka ett litet vinterkort istället.

Basen på kortet är ett vitt Cardstock och sedan har jag jobbat vidare med härliga pastellfärger (lila, blått, rosa) som passar ihop med dom mönstrade papperna. Jag har använt härliga papper från Doodlebug och jag tycker att färgerna är så glada och bryter av från alla traditionella jul färger som varit nu.

Jag har även använt lite Cuts från Doodlebug för att dekorera kortet. Tycker det är kul när man kan använda både papper och övriga dekorationer från samma serie i samma färger, det ger verkligen kortet sin helhet.

Som mittpunkt eller ”topper” på kortet har jag vart att pryda det med 3 söta pingviner, Craft Consortium

Så det va mitt lilla kort för idag, nästa vecka tänkte jag bjuda på vad jag fått blodad tand för. Det är väl något bra med tiden man lever i just nu att man kanske har lite mer tid att prova nya saker och vidga sina pyssel intressen. Och vill ni se vad jag har knopat ihop får ni kika in om 2 veckor.

Tillslut vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år och ta hand om er!

Kram DT Sophie