Värmeljusrör

Hej!

Jag har tagit ett chipsrör och altrat det så det blev en fin förvaring åt lite värmeljus. Dom här rören är verkligen kul att göra och så smidiga och snabbscrappade.

Jag började med att klä röret med ett vinrött cardstock med struktur i form av prickar, detta var verkligen jättefint och jag kommer definitivt att använda sånt igen. Sedan blev det en omgång med det fina mönsterpappret från Fab scraps. Bokstäverna har jag stansat ut med min cuttlebug med hjälp av denna dies. Ni ser ett gäng med halvpärlor, en snygg charm och några rosor. Jag har stansat ut några blommor med  den här  stansen och visst blev det bra med det prickiga cardstocket?

Ha en riktigt fin dag. Kram Linda


Publicerat

i

av

Kommentarer

9 svar till ”Värmeljusrör”

 1. Profilbild för Ulrika Wandler
  Ulrika Wandler

  Ja, det blev verlligen fint! Jag har några såna där rör hemma eftersom ungarnas nya favorit heter Pringles! nu fick jag inspiration!

  1. Profilbild för Linda
   Linda

   Det är bara att hugga tag i rören, va glad att dina barn gillar Pringles själv e jag inte så förtjust i dom och min sambo börjar tröttna på att jag köper hem dom hela tiden… Men jag skickade ut ett mail till mina kollegor och vips så hade jag ett gäng med tomma chipsrör i mitt skåp på jobbet 😉 Kram på dig

 2. Profilbild för Anna i Mossahus
  Anna i Mossahus

  Har ett par sådana rör faktiskt =) Men jag ska nog ha lite nytt papper till det och matchande blommor …. Kanske svart vitt – har ett sådant papper och med matchande pärlor till det…. =)

  1. Profilbild för Anna i Mossahus
   Anna i Mossahus

   Ska ju till Ängh. på fredag;)

   1. Profilbild för Anna i Mossahus
    Anna i Mossahus

    Tack för inspirationen! Jag kunde inte låta mig vänta till fredag och letade bland mina papper – klart för inspektion för dem som vill se =)

    1. Profilbild för Linda
     Linda

     Vad kul att mitt rör kunde inspirera dig till att pyssla ihop ett till dina ljus, jättesnyggt fick du till det. Kram Linda

 3. Profilbild för Inga
  Inga

  Verkligen jättefint….!!
  Kram

  1. Profilbild för Linda
   Linda

   Tack! Hoppas du har en fin dag kram Linda

 4. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Både läckert och fiffigt på samma gång! Jag gillar verkligen de rödrosa tonerna på arken och blommorna och du har dekorerat så snyggt päror och charms!

  Håller med dig Linda, chipsen får gärna barnen äta alldeles själva…det är nåt med konsistensen tror jag, inte så mumsigt 😉

  Ha en underbar helg!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *