Vår med Pion Design

Hejsan!

Idag kommer ett litet gäst-inlägg från mig, fd DT-Rosemarie, därför att för ett tag sedan skickade gulliga Kristina en liten överraskning till mig i form av ett par papper från Pion Designs vackra vårkollektion. Så när lillkillen har sovit sina eftermiddagslurar har jag passat på att klippa och klistra för fullt. Det har hittills hunnit bli en tavla och två kort som jag tänkte visa här idag.

IMGP4550

Grunden till tavlan är cardtock i färgerna pinecone och kraft samt papprena ”A Day in May – Images” och ”Birdsong” från Pion Design. Jag sydde med symaskin runt kanterna innan jag rev alla kanter med en kantrivare.

IMGP4522

Jag dekorerad tavlan med blommor från Mönstrade Scrapbooking papper och blad gjorda av grön cardstock som jag färgat in med distressfärgerna Peeled paint och Walnut Stain. Jag använde också naturfärgat snöre och halvpärlor från You Do.

IMGP4519 Till de två korten använde jag spillbitar från Pion-arken samt matchande papper från Maja Designs pappersblock ”Julen Är Här”.

IMGP4523

Dekorerade med en vit körsbärsblomma, spets, natursnöre och vita halvpärlor.

IMGP4527

Här dekorerade jag också med fjärilar frånMaja design mönstrade scrapbooking papper, en ram gjord med Spellbinder Nestabilities Dies – Floral Ovals , en lila körsbärsblomma, spets, pärlband och en bjällra klocka..

IMGP4528

Ha en bra dag!!!

Kram

Rosemarie


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Vår med Pion Design”

 1. Profilbild för Caroline Melin
  Caroline Melin

  Åh, så fint!
  Rosemarie, vad roligt att få se lite av dina alster igen!
  Du är så fantastiskt duktig. Hoppas allt är bra med lillen =)
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *