Välkommen skylt

Hejsan!

Idag så tänkte jag visa er en lite skylt jag har gjort som man kan hänga upp på sin dörr eller på väggen när man kommer in i hemmet. Det är alltid trevligt att läsa att man är välkommen hem till någon och att även jag är välkommen hem när man till exempel kommer hem efter en tuff dag på jobbet.

skylt

 

 

 

 

 

 

 

 

Till basen på skylten har jag använt mig av bakstycket på en gammal ram som har gått sönder, så att jag får en så stabilgrund som möjligt ni ser på bilden här nedan hur den såg ut när jag började.

skylt3

 

 

 

 

 

 

 

Jag började med att skära ut ett blått cardstock i måtten 21×15 cm samma mått som själva stommen, sedan så valde jag ett mönstrat papper från Papper Websters. Banderollen som ni ser med texten välkommen på är även det ett mönstrat papper från Papper Websters.

skylt2

 

 

 

 

 

 

Jag har färgat in kanterna på banderollen med Chalk Fluid Edger Pad och byggt upp formen med 3d kuddar och lite lim så att det sitter som det ska. Bokstäverna kommer från mina egna gömmor men andra bokstavsstickers hittar ni här.

skylt4

 

 

 

 

 

Övriga dekorationer jag har använt hittar ni här:

pärlband, Resin Rosor blå, creme, Knoppar Babyrosa, Mulberry Ros Baby Blå, Citrongul, Rosor 15mm Vit/Rosa, Blad, Pearls.

Med detta lilla inlägg vill jag önska er en fortsatt trevlig vecka och idag tänkte jag faktiskt lägga in en ny beställning så jag har lite nytt att jobba med.

Många varma vårkramar DT Sophie

DT-Sophie

 

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *