Vackra kondoleanskort

Hej på er!

Oftast när man skapar kort så är det i samband med glädje, skratt, kärlek och andra tokigheter. Men ibland kommer dessa tillfällen då man behöver göra ett kort för att visa att man finns där och man tänker på alla inblandade även om man bor en bit ifrån, man vill skicka all kärlek man kan för att lätta upp denna hemska tid.

Jag tänkte därför idag visa er 2 stycken vackra och kärleksfulla kondoleanskort som jag hoppas skulle kunna hjälpa i denna tuffa tid.

Jag har använt mig av några av det otroligt fina bilderna från Dixi Craft till mina kort. Förpackningen innehåller en varierande blandning bilder som går att använda till både glädje och sorg.

Till detta stilrena vita kort har jag använt mig av: vitt och ljusgrönt cardstock som jag skurit i olika storlekar. Den vackra ramen bakom kortet är en spellbinder dies som tyvärr inte finns kvar i butiken, men ni hittar så otroligt många andra vackra under denna kategori. Papperna har jag fäst med dubbelhäftande tejp och 3:d kuddar för att få lite distanser och effekt.

Jag dekorerade med silverfärgade peel-off stickers, rhinestones och en stämpel från egen gömma. Avslutningsvis la jag en tunn sträng av stickles glue runt stämpeln.

Till det andra kortet valde jag att lägga till ett ljusrosa cardstock till det gröna och vita. För att matcha den härliga bilden med hortensia dekorerade jag med ett tunnt rosa band, utklippta fjärilar och peel-off stickers. Återigen fick min kondoleansstämpel vara med på kortet.

Som sista piff valde jag att ”blinga” fjärilarna med lite stickles glue.

Med detta vill jag önksa er en fin måndag.

Kramar DT-Maria

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

4 svar till ”Vackra kondoleanskort”

 1. Profilbild för Malin Wetterström
  Malin Wetterström

  Så fina! De är respektfulla och vackra men inte dystra utan hoppingivande. Var hittar man bilderna?

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack Malin,
   Du hittar bilderna i butiken, här kommer en direktlänk: https://kristinasscrapbooking.se/papper-monstrade/scrapbooking-papper/dixi-craft/

   Du hittar massor av andra motiv under Topper Sheets perfekta för enklare kort om man inte kan eller vill färglägga själv.

   Kram Maria

  2. Profilbild för Malin Wetterström
   Malin Wetterström

   Kristina Melin tack så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *