Ute i snövädret

Hej!

Redan mitten på januari och skolorna är i gång igen. För egen del saknar jag inte snön annat än att den faktiskt ger en mysig stämning. Men för barnens skull är det lite tråkigt att de inte fick någon snö att leka i under lovet. Och som scrappare vill jag ju gärna ha lite snöfoton att scrappa 🙂 . Men det går ju att leta bland förra årets bilder, och det har jag gjort idag.

Mönsterpappret i bakgrunden är ett vintrigt papper från Websters pages som heter All that glitters- A new year . Jag har med hjälp av schablonen från Clear scraps- Forest och Distress Ink- Broken China gjort en skog bakom fotot.

Jag har rivit ett tårtpapper på mitten och även det har fått Distress Ink- Broken China . De två runda texterna är utklippta från KaiserCrafts mönstrade papper Individual.

Runt fotot sitter Reprints spets samt snöflingeband. Och mer snöflingor!!! I form av chipboard-flingor från Maya Road och glittriga snöflingeknappar (har klippt bort öglan bak på knappen).

Och några vackra blommor i turkos från Prima, rhinestones från You Do, Pearls från Reprint, satinhjärtan i vitt och gumdrops från Tim Holtz. Och lite skvätt från Prima Color Bloom Cobalt.

De små orden kommer från eget stickersark, men det finns många liknande texter på flera av stickersarken i butiken. Titeln är stickersark från Basic Grey (finns många olika färger att välja mellan).

Och med det tackar jag för mig för idag! Hoppas ni vill kika in igen nästa torsdag.

Kram Fialisan

DT-Fialisan


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *