Truly madly deeply..

Då var det dags att dra igång 2 veckor med tema Kärlek….vi kommer fullkomligt att skämma bort er med alster, tips och ideér på vad man kan ge till sina älskade.  Jag har valt att börja med ett kort.

Jag hittade några underbara papper i mina DT- gömmor som jag använde mig av vid mitt inlägg: https://kristinasscrapbookingblogg.se/alskade-underbara-unge/. Dessa ville jag gärna använda igen. Nu ser jag att de inte längre finns kvar i butiken men hoppas det kan ge er lite ideér på vad ni kan skapa.

DSC_0512 (2)

Papperna kommer från Authentique och heter: Keynote, Enhancements och Passion. De är riktigt romantiska och kommer passa perfekt att ge till min make på Alla-Hjärtans-Dag.

DSC_0511 (3)

Till kortbasen valde jag ett cardstock i nyansen: cardstock Witch Hazel, det passar perfekt ihop med de mönstrade papperna. Jag bestämde mig genast för att rugga upp alla kanter med edge scrapern och färga dom med distressen:Black Soot .

DSC_0513 (3)

Sedan började jag dekorera framsidan med ett spets, grå spetsblommor, grå blommor, Pearls och pärlhjärtan. Med hjälp av en paper pen gjorde jag några egna Pearls. Både enkelt och roligt.

DSC_0514 (3)

Insidan fick bli enkel och med plats för att skriva några rader (dom kommer jag att behålla för mig själv )

DSC_0515 (3)

DSC_0516 (3)

Det var allt för idag! Missa nu inte resten av veckan och kika gärna in i under nyheterna i butiken då det ramlar in massor med saker nu 🙂

Kram DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

4 svar till ”Truly madly deeply..”

 1. Profilbild för Maringols
  Maringols

  Oj vad fint! Du inspirerar alltid!! Kram Marie

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack Marie!
   Hoppas vi ses snart!
   Kram Maria

 2. Profilbild för Villemo
  Villemo

  Kjempenydelig og romantisk:)

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *