Triss i kort del 1

Då har ännu en vecka passerat och det är dax för mig att blogga.

Idag bjuder jag er på triss i kort! Dom har alla söta motiv från pappersblock, perfekt för er som inte kan eller vill färglägga själva. Jag börjar med 2 stycken så dyker det tredje upp lite senare 🙂

_DSC0469Till kort nummer 1 kombinerade jag vitt och brunt cardstock med arket Sail Away Ship från Kaisercraft. Den söta kissekatten klippte jag ut och färgade runt kanterna med hjälp av walnut stain.

_DSC0471För att framhäva ballongerna lite extra använde jag Crackle Accent och till de söta små blommorna valde jag Glossy Accent. Dessa två flaskor är så galet användbara och kan göra STOR SKILLNAD på era alster. Har ni missat dessa så klicka hem dom och exprimentera!

_DSC0472Jag dekorerade kortet med rosor, blad och fjärilar som jag överröst med glitter. Till texten har jag använt detta alfabet.

_DSC0473Till kort nummer 2 använde jag samma papper som på det förra men satte dom på ett annat sätt. Den vågiga kanten gjorde jag enkelt med hjälp av Spellbindern: Curved Borders. Till detta kort fick det bli rosor och pappersblommor i blå toner matchat med Blad scrapbooking. Den glittriga fjärilen fick sig en makeover med hjälp av Decoupagelimoch glitter konfetti.

_DSC0475 Ballongen på denna bild fyllde jag med glossy accent. Jag avslutade kortet med stickles glue.

Det var allt just nu men kika gärna förbi igen då kort nummer 3 dyker upp!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *