Tre tags med olika Distressfärger

Hejsan!

Tags är så bra att ha till julklapparna och idag tänkte jag visa tre olika gjorda med bland annat Distress Stain. Den färgen är så behändig att använda för att färga in ytor, för det går så snabbt! 🙂

Alla tags är gjorda av akvarellpapper för jag ville att de skulle kunna hålla mycket blöt färg medans jag höll på att kleta och kladda.

Den första färgade jag in med Distress Stain Antique Linen och stämplade sedan lite med stämpeln Brev Från Toscana. Embossade snöflingor med guldfärgat embossingpulver och använde textstämpeln från Julkram Och Swirlset. Färgsplattarna gjorde jag genom att lite hårdare dutta Distress Stainflaskan mot tagen.

Den andra färgde jag in med Distress Stain Milled Lavender. Den urgulliga lilla Magnoliastämpeln heter Someting For You Tilda och är färglagd med Distress refiller och stickles stardust glitterlim. Snöflingan är från konfettin Sequins Snowflakes och den dekorerade jag med transparent glitterpulver och Distress Stainen. Två rosor från Inkido använde jag också.

Den sista och största tagen har jag gått lös på rejält med Distress Stain Antique Linen och stämplar av olika slag bland annat Brev Från Toscana. Älskar den stämpeln!!! 🙂 Klippte ut en detalj från mönsterpappret Special Delivery från Graphic 45 att ha under hjärtat. Till den här tagen provade jag att embossa en konfettisnöflinga. Den blev lite deformerad av värmen, men funkar ändå att använda tyckter jag.

Ha en trevlig lördag!

Kram

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Tre tags med olika Distressfärger”

 1. Profilbild för Johanna "pojjo"
  Johanna ”pojjo”

  super fina 😀

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Snygga och välarbetade tags, verkligen superläckra!

 3. Profilbild för Rikard Melin
  Rikard Melin

  Riktigt snyggt med stainen!

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättefina tags! Det är ju så kul att göra dessa!
  KramMAlin

 5. Profilbild för Jessica
  Jessica

  Verkligen fint tjejen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *