Till Brudparet

Hej!

Här kommer ett inlägg från mig såhär en söndag. Nu tror ni väl att den där Maria är helsnurrig, men inte alls 😉 Jag hoppar in och bloggar för Malin som njuter av sina sista dagar på semestern.

Idag tänkte jag blogga med ett bröllopskort som jag skapat åt ett precis nygift par. Eftersom bruden älskar solrosor valde jag att skapa kortet i vita och gula toner. Resultatet blev såhär:

Jag har använt mig av vitt cardstock och sedan ett gult papper från Prima (detta finns ej längre i butiken) Kanterna har jag skrapat med edge scrapern för att få lite ruffig känsla. Med hjälp av diesen: Fleur De Lis Squares skapade jag ramen. Den satte jag fast medDistanskuddar för att få lite höjd på det hela.

Ramen dekorerade jag med vita alfabet stickers från egna gömmor, dessa är snarlika de jag använt. Ringarna passar perfekt på kortet och är riktiga favoriter. Jag har valt att använda endast gula blommor: rosor, knoppar och solrosor från egna gömmor. Bladen hittar ni här. Som en liten prick över i norpade jag lite från grannens åker och satte fast på kortet, det passade perfekt ihop med solrosorna tycker jag.

Insidan dekorerade jag i samma stil som framsidan.

Här finns det gott om plats att skriva en hälsning på. Återigen har jag använt spellbindern: Fleur De Lis Squares som jag pyntat med en tunn sträng av stickles glue: Diamond.

Här har jag gjort en liten ficka med plats för en slant. Fickan har jag gjort av dies från egna gömmor. Alfabetet jag använt här heter: Wheatgrass.

Med detta tackar jag för idag! Vi ses imorgon igen.

KRAM DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

4 svar till ”Till Brudparet”

 1. Profilbild för Gunilla
  Gunilla

  Vackert och stilrent kort!

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack så mycket Gunilla!
   Det var ett roligt kort att göra då resultatet blev bättre än jag föreställt mig.

   Tusen tack för att du kikat förbi och för dina uppmuntrande ord.
   Kram Maria

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Wow, så snyggt!
  Kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack så mycket Rosemarie <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *