Till brudparet Erik & Lucie

Nu börjar sommaren närma sig och med det en massa bröllop. Jag har själv äran att få bevittna 1 bröllop i sommar då en av mina vänner gifter sig med sin drömprins. Det kommer nog fällas en och annan glädjetår i kyrkan men det hör till.

Redan förra helgen blev paret Erik & Lucie äkta makar och jag fick äran att göra ett kort till dom  :All-I-See-is-Love:

Jag valde att använda mig av papper från Pion Designs senaste serie Vintage Wedding. 

_DSC0535Jag har matchat ljust grönt cardstock med papperna: Rose och Wedding Bells. Kanterna har jag självklart ruggat till med min edge scraper och färgat med walnut stain.

_DSC0536Jag har dekorerat enkelt med vita blommor, tyvärr blev de flesta från egna gömmor men kika gärna in och njut av alla finaflera olika dekorationsblommor som finns i butiken.  Jag stansade ut blad i samma papper som jag använt tidigare på kortet och återigen färgat kanterna med distressdynan. En bit pärlband fick bli en rosett.

_DSC0544

Texten på kortet är utstansat med hjälp av min Big Shot, under kategorin Alfabet/Dies hittar ni massor med underbara alfabet perfekta till kort och LO:er. De söta Ljuskommer från You Do och passar fint ihop med övriga dekorationer.

_DSC0540På insidan har jag använt mig av Memory Notes och en bit av Bridal Bouquet tillsammans med samma cardstock som på framsidan. Stämpeln jag använt är från egen gömma. De små söta hjärtana gör ni enkelt med Martha Stewarts hjärtpunch.

_DSC0542Baksidan piffades till med min egna stämpel och lite spillbitar. Glöm inte bort baksidorna på korten, det ser så mycket trevligare ut än att det bara är vitt.

Det var allt jag hade till er idag!

Jag vill passa på att önska Erik & Lucie all lycka i framtiden <3

KRAMAR DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *