Tiden flyger

Ja, nu börjar det här året närma sig sitt slut och med det är det också dags för mig att ta farväl som fast DT här. Det har varit tre helt otroligt roliga och utvecklande år tillsammans med Kristina, Rikard och de andra i butiken, DT-kollegorna och alla er som besöker bloggen. Tiden är dock en bristvara sedan min lille son kom till världen i våras och det har varit tack vare min snälla man, som (medan han gått långpromenader med lillen) jag kunnat norpa små stunder här och var för att kunna scrappa och skriva blogginläggen. Ändå har det ofta varit lite för stressigt och därför känner jag att det är dags att sluta här, även om det VERKLIGEN skär i hjärtat. Temat tid är också det som jag scrappat om till idag i form av en layout med en dikt, som jag har skrivit till min lilla Leo:

Till den här layouten använde jag fram- och baksidorna av papprena ”Vintage Autumn Basics no.XIII” och ”Vintage Autumn Basics no.VIII” från Maja Design samt kraftfärgad wellpapp i olika lager. Jag gick lös på papprena med kantrivare, distressade och stämplade med färgen Walnut Stain och rev slutligen upp pappret på vissa ställen.

Blommorna och de matchande halvpärlorna samt rhinestones kommer från You Do och bladen är gjorda av cardstock i färgen ”Frosty Pine”.   

Texten är gjord med diesen ”Typeset Alphabet” från Sizzix och sist, men inte minst, använde jag smal spets som jag färgat in med distressfärgen ”Frayed Burlap”.

Nu önskar jag er alla ett gott nytt år och hoppas att vi syns igen på ett eller annat sätt, och ni är alltid välkomna till min blogg: http://rosenspysselvra.blogspot.se/, som jag nu kommer att få lite mera tid till. 🙂

Stor bamsekram!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Tiden flyger”

 1. Profilbild för Annika Hedre
  Annika Hedre

  Så tråkigt att du ska sluta! Du gör så fina saker som vi kan titta på i bloggen. Men samtidigt förstår jag dig. Ibland måste man prioritera när tiden inte räcker till.
  Lycka till!
  Annika

 2. Profilbild för Elin
  Elin

  Vilken fin layout! Hoppas att du fortsätter scrappa och bevara minnena 🙂

 3. Profilbild för Emma K
  Emma K

  Vad tråkigt att du lämnar bloggen. Blir ofta så inspirerad av dina fina alster! Ska absolut följa din blogg!

 4. Profilbild för Ulrika Wandler
  Ulrika Wandler

  Åh vilken helt underbar layout! Söt gosse, och så fint det blev när du figurklippte ut honom ur det fyrkantiga fotot! Jag förstår att du måste prioritera här i livet… Tack för att du har förgyllt Kristina-bloggen så länge som tre år!
  Lycka till i fortsättningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *