Te-ljuskort med papper från Stamperia

Hallå på er!

Hopps allt är bra med er! Här springer vardagen på i en ruskig fart och ibland önskar man att man vore en bläckfisk med många armar.

Idag tänkte jag visa er ett teljuskort, ett ”Candle Holder Card”, som jag har knåpat ihop till en kommande födelsedag. Och så här på hösten så är det lite mysigt att få lite ljus att lysa upp i mörkret.

Det finns ju en del olika varianter på teljuskort men jag googlade runt och kikade på lite olika beskrivningar och fastnade för denna.

I detta kort får man plats med 6 st värmeljus och på andra sidan är det en ficka där man kan stoppa ner en tag, pengar eller presentkort.

När jag vek själva lådan till värmeljusen, så ville jag göra ett litet fönster, så att man lätt kunde se vad som finns på insidan. Så då har jag använt mig av ett transparent overheadpapper för att få till det.

Jag blev helt förälskad i de mönstrade papperna från Stamperia och Maja som jag har använt, både med färger och med deras mönster. Ni kommer hitta en lista på allt material jag använt längst ner i inlägget.

För övrigt så är kortet ganska enkelt dekorerat och jag tycker inte alltid det behövs. Just i detta fall är det själva kortet eller vikningen som som ska fånga ögat.

Material jag använt från butiken:

 Cardstock: Kraft, turquoise

Mönstrade papper: Scrapbooking Papper, Stamperia Wallpaper With Roses, Maja Design Denim & Girls snapshots

Övriga dekorationer: Metallhörn, Pärla, Gem, bokstäver, Band, Die Cuts Cartabella Spring

För dig som vill prova att göra ett eget ”Candle Holder Card”, så kommer här en video som visar en annan variant. Man kan göra, i princip, vilken form eller modell man vill.

Tack för att du tog dig tid och hoppas vi ses nästa gång!

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Te-ljuskort med papper från Stamperia”

  1. Profilbild för Inga
    Inga

    Ja, det var en ny modell, inte sett just den förut, men var har du hittat den? //Inga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *