Tändsticksask på mitt sätt

Hejsan!

Vare sig vi vill eller ej så är sommaren slut och hösten här, det innebär mörkare tider. Det är också en perfekt tid för mys med tända ljus eller en sprakande brasa. Jag tänkte idag visa en tändsticksask som inte bara kommer värma kropp och själ utan också sprida lite glädje till en mycket speciell vän som behöver lite extra värme och uppmuntran.

Jag har tagit 4 stycken mindre tändsticksaskar som jag limmat ihop. Askarna har jag klätt in med cardstock. De små lådorna klädde jag in med en bit av det randiga pappret på: Vintage Garden – Phlox och sedan brads från egna gömmor.

”Locket” jag gjort är dubbelvikt nästan som ett kort med gott om plats för att skriva en hälsning inuti. Jag skapade det med 2 olika cardstock: Kraft och cardstock. Kanterna har jag färgat med distressen- Walnut Stain och sedan blingat med stickles glue- Diamond. Det söta pappret med fåglarna kommer från samma ark från Pion Design som jag använde till lådorna. Skynda er att fynda det då det är utgående!!

Jag har valt att dekorera locket med en stor ros, små rosa rosor, blad, blingblommor, rhinestones och ett organzaband.

Insidan av ”locket” ser ut såhär. Jag har återigen använt både det randiga och fågelpappret från Pion. Den söta bilden och texten finns också det på samma ark. Några peel-off stickers passade perfekt in. Har ni fortfarande inte testat dom- GÖR DET! Ni kommer älska dom.

Hoppas jag har kunnat väcka ert intresse av att pyssla lite tändsticksaskar inför hösten.

Kika gärna in lite senare då jag visar upp ett litet kort jag pillade ihop medans allt glitter torkade. Det gäller att ta vara på all dyrbar pysseltid man får som småbarnsförälder 😉

KRAM DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *