Svart och lila

Hejsan!

För ett tag sedan hittade jag ett 9 år gammalt foto på mig och min mamma. Det var ett foto jag gärna ville göra något med och som om Kristina vetat om det så hade hon skickat med ett härligt färgsprakande papper från Prima i det senaste DT-paketet. Det passade perfekt till mammas kläder på fotot. 🙂

Basen till LO:n och fotot är svart cardstock som jag stansat runt om med stansar från Martha Stewart. Sedan la jag också ett lager med vit cardstock under pappret Journey från Prima innan jag sydde runt alla kanter med symaskin.

Dekorerade med matchande lila pappersblommor och fjärilar. I pappersblommorna satte jag ett par gamla tygblommor från Mönstrade Scrapbooking papper och under blommorna fäste jag svarta skelettlöv. Texten är gjord med härligt glittriga alfabetstickers.

Det syns tyvärr inte så mycket på fotona, men runt alla kanter på den svarta cardstocken limmade jag med svart Stickles.

Ha en härlig lördag!!

Kram


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Svart och lila”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Oooh, så snyggt och helt perfekt matchat med det fina fotot!! Den svarta spetsen och fjärilarna är så vackra och som gjorda för din LO! Läckert med glitter stickles runt kanterna, svårt att fånga på bild men du lyckades perfekt med det också!

  Ha en riktigt skön söndag!

  Kram

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Härliga starka färger, passade verkligen superfint till det fina kortet!
  Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *