Struktur

Hej hopp tisdag igen.

Denna veckan visar jag en LO med klet och kladd som jag lärde mig på en kurs hos Finnabair. Hon jobbar mycket med att bygga struktur och använda sånt man har hemma. Lite det blir som det blir helt enkelt.

001

Jag började med att limma ihop två mönsterpapper det en mindre än det andra. Jag använde mig av papper från prima. Får ej vara alltför tunna. Grunda med Gesso för att få pappret tåligare mot väta helt enkelt. Sen använde jag en mask och modeling paste för att få lite struktur i botten. Därefter tog jag lite pappersrester och spillbitar med spets. Limmade med Decoupagelim. Därefter dags för dekorationer, både metall och blommor. Ta vad ni känner för.  Dags för Montana CrackleJag valde guld och grönt och mistar lite i omgångar och torkar emellan. Glöm inte att lägga på skydd på fotot.

003

Dags för det sista lulllullet. Jag blandade lite micropärlor med decopagelim och penslade på lite där jag kände för det. Även den stora rosen fick lite. Till sist stämplade jag lite slarvigt med en clearstamp. Jag använde inget akrylblock utan bara fingrarna. Jobba på tills ni är nöjda helt enkelt.

Tack för titten.

Kram

dt_jenni

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Struktur”

  1. Profilbild för Ylva
    Ylva

    Mycket fint!!!!!

  2. Profilbild för Ylva
    Ylva

    Har du inga kurser i skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *