Staflikort till en jubilar

Idag tänker jag förgylla denna annandag påsk med ett staflikort som jag gjort till en nybliven 75-åring.

Jag blev helt kär när jag såg de härliga papperna från: Papper Stamperia Pink Nest och visste direkt att det skulle passa på kortet jag fått äran att göra till denna trädgårdstokiga dam som älskar rosa och cerise.

Jag matchade det mönstrade pappret med ett mörkrosa cardstock. För att få framsidan att framhävas lite extra valde jag att glittra kanterna med lite stickles glue innan jag gick på med mina egengjorda dekorationer. Till detta har jag använt 4 olika dies: den ovala ramen från Spellbinders, grattisdies (denna är snarlik den jag använt) och avslutningsvis  alfabetet: Just A Note.

De söta blommorna jag satt lite här och var med en silverfärgad rhinestone i har jag också gjort med hjälp av en dies, dock från mina egna gömmor. Men dessa blommor från Prima är väldigt lika, och det bästa är att dom är klara att bara limma dit 😉

Här ser ni en glimt av insidan som också den dekorerades med blommor, glitter och en utstansad ram i naturfärgat cardstock. 

Med detta vill jag önska er en härlig vecka!
GLÖM INTE ATT KIKA IN PÅ ALLA NYHETER SOM FYLLS PÅ I BUTIKEN….. ni hittar allt ni kan tänkas behöva för att skapa!

Kramar DT-Maria

 

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

3 svar till ”Staflikort till en jubilar”

 1. Profilbild för Inga
  Inga

  Så vackert kort! Det var fiffigt att fördjupa pappret med att sätta blommor på de som redan finns i pappret, Tack för den ide´n.
  Hälsn. Inga

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack Inga!

 2. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Riktigt snyggt! Så läckert med rosa och guld!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *