Spraymålad tavla med änglavingar

En riktigt God Jul på Er, tänk att få blogga på självaste julafton. Jag har skapat den här tavlan som jag tänker att man kan byta tema på efter säsong. Nu blev den julig dagen till ära med änglavingar.

Kom, kom, signade jul. Sänk dina vita vingar.En loppad tavelram som jag spraymålade i svart matt. Jag sågade ut ett stycke i mdf som jag fäste inuti ramen, även den sprayades i svart matt och sedan med glitterspray. Limmade en knopp som jag hade här hemma i gömmorna med superlim.Vingarna formade jag av ståltråd, använde dubbel tråd för att få den mer formbar.
Använde sedan en ostduk som doppades i paverpol. Paverpol är ett slags tjockt lim som får textil att hårdna. Använde en bit av duken som täckte både fram och baksida. Limmade ett band runt vingarna när den hade torkat med limpistol.Jag har verkligen älskat den här tiden innan jul, då det på något vis är legitimt att gå ”all in” med pyssel. Då är det också tillåtet att ha mycket dekorationer, pims och krams. Synd att tiden går så fort, nästa år får jag börja ännu tidigare.
Ha nu en underbar jul och hoppas den blir alldeles G l o r y.

Vi ses igen nästa år.

G o d  J u l  och  G o t t  N y t t  År !

Önskar Martina

Det här har jag använt:

Ram med bakstycke

Sprayfärg Montana black

Sprayfärg Montana glitter effect

Paverpol

Ostduk

Metalltråd

Knopp från egen gömma.

Jutesnöre

 

 

 

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *