Spraymålad tavla med änglavingar

En riktigt God Jul på Er, tänk att få blogga på självaste julafton. Jag har skapat den här tavlan som jag tänker att man kan byta tema på efter säsong. Nu blev den julig dagen till ära med änglavingar.

Kom, kom, signade jul. Sänk dina vita vingar.En loppad tavelram som jag spraymålade i svart matt. Jag sågade ut ett stycke i mdf som jag fäste inuti ramen, även den sprayades i svart matt och sedan med glitterspray. Limmade en knopp som jag hade här hemma i gömmorna med superlim.Vingarna formade jag av ståltråd, använde dubbel tråd för att få den mer formbar.
Använde sedan en ostduk som doppades i paverpol. Paverpol är ett slags tjockt lim som får textil att hårdna. Använde en bit av duken som täckte både fram och baksida. Limmade ett band runt vingarna när den hade torkat med limpistol.Jag har verkligen älskat den här tiden innan jul, då det på något vis är legitimt att gå ”all in” med pyssel. Då är det också tillåtet att ha mycket dekorationer, pims och krams. Synd att tiden går så fort, nästa år får jag börja ännu tidigare.
Ha nu en underbar jul och hoppas den blir alldeles G l o r y.

Vi ses igen nästa år.

G o d  J u l  och  G o t t  N y t t  År !

Önskar Martina

Det här har jag använt:

Ram med bakstycke

Sprayfärg Montana black

Sprayfärg Montana glitter effect

Paverpol

Ostduk

Metalltråd

Knopp från egen gömma.

Jutesnöre

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i DIY, Jul, Pyssel och Hobby av Martina Lindblad. Bokmärk permalänken.

Om Martina Lindblad

Hej! Jag heter Martina och bor nästan exakt i mitten av Skåne. Här bor vi som är jag, min man, våra två ungdomar och vår katt i ett 30-tals hus som vi själva har renoverat under många år. Jag driver öppna förskolan i byn där vi bor som är ett fantastiskt roligt jobb. Jag älskar att skapa i alla dess former och går gärna på loppisar för att hitta saker som jag kan göra om till mitt eget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × två =