Spillbitar och andra rester

Hejsan!

Då var det lördag igen och idag tänkte jag inspirera med en tag gjord av små spillbitar och rester. Tags inte är ju inte så stora så de är väldigt tacksamma att göra av material, som inte skulle räcka till så mycket annat. 🙂

Basen klippte jag till av mörkbrun cardstock och sedan täckte jag den med bitar av pappret Dozen Roses från Kaisercraft samt en bit wellpapp. Alla kanter färgade jag in med distressdynan Vintage Photo, sydde med symaskin och rev lite med en kantrivare.

Dekorerade sedan tagen med en massa små dekorationsrester. Bladen kommer från You Do:s Leaves On Steam – Light Green och Höstpyssel. Jag la stickles stardust glitterlimpå dem för att de ska glittra lite. 🙂 Under rosen från Mönstrade Scrapbooking papper la jag en överbliven spetsblomma från You Do. Bärknippena kommer från de blandade buketterna i vitt.

Av det olivgrönt organzabandgjorde jag en rosett och fäste en fjärilscharm i den. Slutligen satte jag några halvpärlor på tagen. 🙂

Ha en trevlig lördag!

Kram


Publicerat

i

av

Kommentarer

3 svar till ”Spillbitar och andra rester”

 1. Profilbild för Gitte
  Gitte

  Sikke et flot Tag.

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack så jättemycket!

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  WOW, den tagen går inte av för hackor, så vacker och med underbara sommarfärger! Fin idé att använda spillbitarna till små alster som tags!

  Hoppas du får en riktigt härlig vecka!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *