Sovstund med gosegiraffen

Hej på er!

När jag fick mitt senaste DT-paket fanns ett ark med 3D stickers med djurmotiv på. Det första jag tänkte på var att den giraffen måste jag scrappa med lillan och hennes gosegiraff! Det var hennes första mjukdjur som hon fick direkt på BB. Och som tur var hade jag en bra bild där den lilla giraffen syntes på 🙂 .

sovstund med gosegiraffen

Min bas är Kaiserkrafts Art of Life- Moments, ett väldigt snyggt papper med rustika bokryggar. Jag strök lite gesso längs pappret och mattade av lite med Distress Ink Vintage Photo. Jag skar ut en nästan hel cirkel ur det prickiga pappret från My Minds Eye- Lost & Found record it!- Antique Elegant och distressade kanten med Vintage Photo. Bakom satte jag ett hjärtformat tårtpapper som även det fick en omgång med Distress Ink Vintage Photo. Jag har stansat ut ett par bårder ur Reminisce- A Christmas Story- Twilight snowflake med Martha Stewarts Doily Lace punch. Spetsen nedanför fotot heter olivgrönt organzaband. Jag har stansat ut en cirkel och streckat kanten runt. Därpå fick den lilla giraffen från 3D stickers-arket sitta.

sovstund med gosegiraffen dd

De creme-färgade blommorna heter Le Mia Mulberry roses och kommer från Prima. De vita körsbärsblommorna finns här och de vita knopparna finns här och säljs i buketter om 10. Bakom blommorna sitter små fjädrar i brunt. Halvpärlorna kommer från You Do.

sovstund med gosegiraffen d

Runt fotot och runt kanten på det stora mönstrade pappret har jag lagt på lite crackle paint från egna gömmor. Stickers-ordet #Love, och den lilla taben finns på stickersarket från My Minds Eye- Antique. Ordet ”dag” är från Tiny alphabet stickers-arket (KaiserCraft), och rubriken är även det ett stickers-ark Mini Alphas från KaiserCraft. Och till sist en canvas-fjärilen Little Birdie.

sovstund med gosegiraffen ddd

Hoppas jag inspirerat till lite scrappande, jag är tillbaka om en vecka. Hoppas ni kikar in då!

Ha det bra!

Kram Fialisan/Sofia

DT-Fialisan

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Sovstund med gosegiraffen”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Oj oj oj, Fialisan! Vilken fantastisk Layout! Och så söt stickers-giraffen blev där! Perfekt matchning med gosedjuret! 😀 Du är så påhittig!

  1. Profilbild för Fialisan
   Fialisan

   Åh, vad snäll du är! Tack så mycket!!! <3
   Kram!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *