Söta Liam

Idag blev det ett sent inlägg från mig, dagarna går ibland inte som man vill eller planerar. Men den som väntar på något gott…

I september döptes min kusins lilla kille Liam och när det fina tackkortet dök upp förra veckan var jag ju bara tvungen att göra en LO.

Jag har använt ett vitt CS som jag sprayat blå glittermist på. Fotot har jag fäst på ett vitt och ljusblått cs med hjälp av Tjocka distanskuddarför att få lite 3:d effekt. Två olika sorters spillpapper fick hjälpa till att sätta färg på LO:en.  Kanterna har jag färgat med Distress -Vintage Photo och Versa stämpeldyna- Sky Blue.

Jag gick lite wild and crazy med blommor av alla dess slag. Den stora vita blomman kommer från Prima. Jag har även använt rosor, ljusblå blommor och liljor. Bladen och kvistarna har jag stansat ut med mina punchar från Martha Stewart. Jag har dekorerat med rhinestones, satinhjärtan, pins och stickles glue.

Med denna lilla sötnos vill jag önska er alla en härlig vecka och på återseende nästa måndag. Då blir det lite jul igen.

Kram DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Söta Liam”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Supersöt Lo!!
  Kram MAlin

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Meeen vad gulligt, smart ide att scrappa med tackkortet! Vad snyggt du arrangerat blommorna och du har verkligen fångat upp färgerna på tackkortet i LO:n, snyggt!

  Ha en fin helg, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *