Sommarkort med Maja

Hej på er!

Idag skall jag besöka Kristinas fysiska butik i Ängelholm. Som jag ser fram emot detta. Naturligtvis måste jag ha med mig ett kort och lite annat. Det fick bli sommriga kort. Hade tänkt pyssla mera under veckan men en närkontakt med en ilsken grannkatt resulterade i en massiv infektion i handen och stelkrampsspruta och antibiotikakur. Mina fingrar på högerhanden är knappt böjbara och jag fick kalla in en väninna för att göra färdigt ett annat alster åt mig som var lite tidspressat. Tusen Tack för det Jenny :-D.

Hann göra ett par kort innan i alla fall och de kommer här:

krymptDSCF9370

Här har jag använt cardstock berry blush och evening surf. Mönsterpapper Maja Sommartider Massor av glass. Jag har även utnyttjat textremsan som skyltar. Jag har dekorerat med de underbara Pom Pom, burlap Dahlia från You Do och vita och röda pappersrosor. Insidan med baksidan av samma papper ser ut så här: (använt distress ink + penna i picked raspberry till skrivrutan)

krymptDSCF9374

 

krymptDSCF9372

Till det andra kortet har jag använt cardstock lilly pond och evening surf (härligt sommriga namn va? :Delighted: )

Mönsterpapper Maja Sommartider Lata dagar. Bilden från Paperhouse At the lake Tags. Blommor från You Do, vita och röda pappersrosor, testremsan som blev över från pappret i det första kortet och en liten dutt av Wink of Stella på rosorna.

krymptDSCF9373

Dessa kort, och kanske något annat jag gjort som skymtat här i bloggen, kommer ni att kunna se hos Kristinas i butiken framöver.

Tack för titten och kram. DT-Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Sommarkort med Maja”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Ooooo, så somrigt!!
    Krya på dig! <3 Fint att du ställer upp för katten, he ows you one! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *