Snyggast i trapphuset – Ingen reklam, tack

Hej!!!

Hoppas att allt är bra med er där ute i stugorna. Visst kan det vara roligt med lite reklam ibland men för det mesta så hamnar den ju bara i återvinningen, något som min syster tröttnade på! Så hon skulle sätta upp en liten skylt på sin dörr och bad mig göra en… Och jag kan nästan lova att hon har snyggaste skylten i sitt trapphus.

Jag tog en bas av lila cardstock som fick ett lager glossyaccent, sedan baksidan av ett mönsterpapper från underbara Maja design, ibland glömmer man bort att baksidorna på dom dubbelsidiga papprena kan vara lika fina som framsidorna. Bokstäverna är utstansade i lila cardstock och har fått lite glossyaccent på sig. Uppe i hörnet så satte jag tre vita rosor, en söt nyckelcharm, lite pärlband och en grön hjärtpin. Hörnen har jag piffat till med några rhinestones.

Jag hoppas att ni får inspiration att göra egna små skyltar så att trapphusen kan bli lite roligare.

Kram DT-Linda


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

11 svar till ”Snyggast i trapphuset – Ingen reklam, tack”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Jättefin skylt, jag tror t o m brevbärarna uppskattar den trots att de inte får kasta in reklamen! =D Så fint med blommorna, pärlflossen och den fina charmen!

  Ha en härlig dag!

  Kram

  1. Profilbild för Linda
   Linda

   Tac tack! Ja man hoppas att brevbäraren blir lite glad iaf, trots att han fått gå massa trappor upp och får ta med sig reklamhögen ner igen 😉 Kram på dig vännen

 2. Profilbild för Päivi
  Päivi

  Jättefint! Skulle verkligen behöva en sån skylt då det kommer så mycket reklam men skulle då behöva plasta in den för att den inte ska bli förstörd 🙂

  1. Profilbild för Linda
   Linda

   Tack fina du! Du får pyssla till en fast med platta dekorationer och sen köra den genom lamineringsapparaten 😉 eller ha den i en liten plastficka kanske… kram L

 3. Profilbild för Kicki
  Kicki

  Jättefin!!

  Kram Kicki

  1. Profilbild för Linda
   Linda

   Tack! Hoppas du haft en bra dag, kram L

 4. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Jättefin skylt!!! Din syster måste ha blivit jätteglad för den och brevbäraren också som får se denna vackra skylt på sin postrunda.
  Ha det så gott!
  Kram
  Rosemarie

 5. Profilbild för Malin
  Malin

  Vilken söt liten skylt att ha på dörren!
  Tänk om man slapp all denna reklam det mesta åker ju direkt i papperskorgen ändå.Vilket slöseri med att tillverka all denna reklam. ;o)
  Kram MAlin

 6. Profilbild för allram
  allram

  Häftig ide´.

  1. Profilbild för Linda
   Linda

   Ja man hoppas att brevbäraren blir lite glad! Kram L

 7. Profilbild för Julia
  Julia

  Fin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *