Snabba små kort med hälsning

Hejsan!
Slappar du och slöar och njuter av sommar och semester kanske?
Oavsett så hoppas jag att du hinner njuta av lite pyssel också, det är som balsam för själen.

Idag bjuder jag på en hel hög med ganska ”snabba” kort, och det kan ju vara smidigt när man behöver få ihop en hälsning och kanske inte har tid att göra ett superavancerat kort.

Jag stämplade upp dom små galna hundarna och katterna från Tim Holtz vid ett tillfälle på akvarellpapper, och sedan när jag hade tid så drog jag fram akvarellblock och färglade dom medans jag njöt av lite fint väder utomhus. På så sätt fick jag en hel bunt gjorda på en gång. Sen var jag sjukt nöjd att jag införskaffat diesen till dessa små skönheter för det gjorde det superenkelt att ”klippa ut” alla hundar och kattor. Glöm inte att stämpla med ”rätt dyna” beroende på vad du vill färglägga med. Eftersom jag ville använda akvarell så stämplade jag med StazOn.

Med en bunt utstansade smådjur kunde jag pilla ihop en hel bunt kort på väldigt kort tid. Tack vare en färdigvikt MYCKET prisvärd kortbas från Anitas, så gick det ännu snabbare. Jag tog spillbitar som jag hade liggande på bordet från tidigare projekt och sen använde jag mig av stickersbokstäver för att skriva själva hälsningen. Med Peel-off’s ser det nästan ut som man embossat texten!  Några bling i champagnefärg bredvid varje djur fick bli dekorationen. Dessa sitter ju på remsa, men är lätta att bara dela isär och ta en och en.

 

 

Samma men lite annorlunda med ett kraft / kvist-papper som kortbas istället.

Ha en fortsatt härlig sommar – och glöm inte att pyssla lite ibland.

Kram Lisa


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Snabba små kort med hälsning”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Så fint! Kul att se kraft-versionen vs vita cs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *