Smycken i rosa och silver

Hejsan hejsan!

Nu är jag här igen och tänkte dela med mig av det jag har pysslat med i veckan och det är nämligen ett smyckes set ett halsband, örhängen och ett armband. Halsband smyckestillverkning

Jag tycker att det väldigt roligt att hålla på att skapa och pyssla med allt mellan himmel och jord och denna vecka så var jag sugen på att göra något med mina underbara pärlor och annat i min lilla låda för smyckestillverkning.

Örhängen smyckestillverkning

 

Jag är inte så mycket för rosa men jag tyckte att pärlorna var väldigt vackra och dom passade bra ihop med dom silvriga kedjorna. Smyckestillverkning tycker jag är ett roligt komplement till mitt scrapbookingintresse och det är väldigt roligt att göra handgjorda smycken som man sedan ger bort det är alltid uppskattat och blir väldigt fint.

 

Själva pärlorna hittar ni inte i butiken men det finns massa vackra pärlor i olika sorter och färger i kategorin PÄRLOR.

Saker jag har använt från butiken hittar ni här:

Armband: elastiskt snöre, rondeller med rhinestones silver, ( korset kommer från mina egna gömmor)

Använder du wire så hittar du wireklämma här.

Halsband: Kedja, Pärlnål, (som jag har klipp av och gjort en extra ögla i den avklippta enden som blir anpassad till mina pärlor.) Rund O-ring, Kabinhake, Rondell rhinestones.

Örhängen: Fransk öronkrok, kedja tunn, rund O-ring, pärlnål med ögla, Rondell rhinestones.

Verktygen som jag har använt för att kunna göra detta hittar ni smyckesdelar.

Detta va det jag hade att visa er idag, hoppas att ni blev inspirerade och att ni provar på detta med smyckestillverkning!

Många kramar DT Sophie

DT-Sophie

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *