Smällkaramell

Hoppas att ni alla har haft en alldeles underbar början på det nya året!

Förhoppningsvis så har ni inte tröttnat på jultemat ännu, för idag vill jag bjuda på en liten karamell! Mellandagar är ju dagar när man kanske går på många bjudningar hos släkt och vänner och kanske kan en smällkaramell passa att ta med sig till en julgranplundring? Denna rymmer för övrigt en After Eight-ask modell mindre:

Smällkaramellen är vikt av designarket Christmas Village från Reprint. Jag har vikt arket till längder om 10 cm samt sparat resterande milimetrar till en smal flik för att fästa samman karamellen.

Där satinbanden sitter fästade har jag klippt ur diamantformade hål. För att få lite mer stadga har jag lagt in silkespapper.

På smällkaramellens ändar har jag använt en die med snöflingor från egen pysselgömma.

De ljuvliga snöflingorna är punchar från Martha Stewart; Alpine Snowflake och Himalayan Snowflake Large Punch 2. På snöflingorna har jag fäst chocolate pearls.

Ni har väl inte missat de nya, härliga körsbärsblommorna som finns i Kristinas butik? Här har jag använt stora vita tillsammans med rosor i en underbar, blå nyans. De vita bladen finns också bland nyheterna och dem har jag klippt till på egen hand för att få önskad storlek.

En härlig snögubbscharm har jag också fått med. Lite plats att skriva på finns också på smällkaramellens ovansida. För att skapa lite snökänsla har jag sprayat Distress Stain Picket Fence och en sprayflaska, Mini Mister som finns i trepack i butiken.

En av mina favoriter bland textstämplar med jultema hänger från en av sidorna på smällkaramellen. Jag har pippi på att embossa och här har jag använt VersaMark och vitt embosspulver.

Varmt tack för besöket, ha en härlig helg!

Kramar från DT Kristina ScrapSalig


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Smällkaramell”

 1. Profilbild för Päivi
  Päivi

  Men så vacker smällkaramell 🙂 Snyggt med silkespappret som sticker ut!

  Trevlig helg!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen tack, vad roligt att du tycker om den! Min första smällkaramell för övrigt, blir nog flera men de får allt dröja till nästa jul närmar sig! =)

   Trevlig helg på dig med!

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Vilken fin smällkaramell!!!
  Älskar färgerna du skapat med!
  Kram Malin

 3. Profilbild för Maria
  Maria

  Men sååå snyggt! Den vill jag gärna veta hur man gör- fast det kan dröja till nästa jul 😉
  Älskar pappret du använt, det är så galet fint. Har ännu inte vågat skära i det….

  Ta hand om dig.
  Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *