Shakerkort i blått

Hejsan!

Idag tänkte jag visa er ett shakerkort som jag gjort i veckan som går i lite blåa frostiga  toner. Jag har så svårt att gå ifrån dom traditionella julfärgerna rött och grönt att det blir nästan som en utmaning för mig att använda mig av någon annan färg. Jag hade som sagt bestämt mig för att göra ett blått kort och börjat bygga upp det i huvudet hur det skulle se ut och valt papper och dekorationer.

snow1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Då kom jag till färgläggningen av min lilla Magnolia stämpel och det tog mig 3 försök att få den som jag ville!! Målade hela stämpeln och sparade tröjan till sist och vad upptäcker jag?? Jo att jag målat den röd istället för blå.. Så va det bara att börja om igen.. målar allt igen och ska börja med tröjan vad gör jag då, jo början med den röda igen! Så tredje gången så började jag med tröjan och den blev äntligen BLÅ=)

snow4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag sparar alltid mina tejprullar när dom är slut just för att använda som stomme till mina shakerkort, jag vet att en del använder 3D kuddar men det har jag inte riktigt tålamod till att sitta och pilla med. Rutan, om man nu ska kalla det så, är utstansad i hårdfolie och fastlimmad på min tomma tejprulle.

Vill du göra det enkelt för dig, så finns det färdiga Shaker Card-behållare från YouDo! Då får du 15 st behållare, (runda, kvadrater och rektanglar) för 29 kr.

shaker-card

Material från butiken:

Cardstock: Vitt, blått
Mönstrat papper: Maja Design scrapbooking papperStämpel: Magnolia
Die: Spellbinder
Dekorationer: Stickles Crystal, Waterfall, Lagoon,  Rhinestones Strips, Rhinestones – Silver, 3D Stickers, Chipboard Snöflingor

Hoppas att ni fann lite inspiration i mitt lilla kort så ses vi återigen om en vecka!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *