Shakercard i brunt

Idag är det dags för ett kort med pillriga inslag – ett shaker card! Som ni kanske minns testade jag att scrappa ett shaker card innan julen och nu är det dags för en uppföljare i annan variant.

Basen är blank cardstock från Bazzil Bling och härliga ark i brunt och rosabeige från Vivi Gade. Själva shakerboxen är utstansad med spellbindern Fleur De Lis Squares. Jag har använt den tillsammans med embossmatta i stansmaskinen Big Shot. Det vita arket som syns på fotot nedan är embossat med embossingfoldern Stylized Flowers. Det är första gången jag använder en embossingfolder och jag kan varmt rekomendera det! Det blir fantastiskt vackert och är både roligt och lätt att använda. I just detta alster hamnar dock det embossade arket i förgrunden eftersom jag arbetat med lager-på-lager.

Stämpelmotivet med den söta pojken och sköldpaddan är designad av Sarah Kay och fanns i min egna stämpellåda. Motivet är färglagt med Promarkeroch bakom motivet har jag använt distress ink ”Walnut Stain” för en känsla av fallande skugga. Shakerboxen har jag fyllt med flingsalt, men det funkar ju också bra med konfetti, små pärlor eller liknande.

På kortets framsida, under shakerboxen, har jag placerat designarken från Vivi Gade och det embossade arket, ett vackert band med gulddekor, tårtpapper och chocolate pearls. Ett av arkens kanter är embossade med vitt pulver tillsammans med VersaMark-penna. Blomarrangemanget längst ned på kortet består av nougatfärgade rosor från Inkido, platta Frappochino från  YouDo samt långa, vackra blad från YouDo.

Självklart var jag tvungen att klippa ut en liten gosig nalle från glittriga arket ”Teddy Love” och rama in med en utstansning från spellbindern.

Kortets insida är klädd, inklusive den vikta ryggen. Eftersom jag har vikt en liten rygg till kortet var det inga bekymmer att placera blommor även inuti, de har gott om plats.

Se så vackra de utstansade delarna från spellbindern är! Blott fantasin sätter stopp för allt vackert man kan skapa och dekorera med dessa smarta och fagra dies.

Avslutar detta inlägg med att önska er alla en härlig måndag och en bra start på den nya veckan!

Kramar från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Shakercard i brunt”

 1. Profilbild för linda
  linda

  Vilket fint kort, och vad smart att använda flingsalt i boxen. Ha en fin dag, kram L

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack Linda! =)

   Idéen med flingsalt i boxen har jag liftat, så det kan jag tyvärr inte ta åt mig äran för 🙂 Roligt att använda det man hittar hemma i skafferierna.

   Ha det gott, kram

 2. Profilbild för DT-Mamman
  DT-Mamman

  Gud så tjusigt, Kristina!! Vilka underbara detaljer!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tackar och niger, vad roligt att du gillar kortet! =D

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Superfint!
  KramMAlin

 4. Profilbild för Gurkiss
  Gurkiss

  Urläckert kort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *