Två Shaker Card till Alla Hjärtans Dag – Scrapbooking Kort

Hej!

Denna vecka har jag tänkt att visa er ett Shaker Card. Eftersom det är alla hjärtans dag på fredag (om det är någon som missat det 😉 ) så tänker jag visa er 2 olika varianter. Denna typ av kort går ju lika bra att göra till födelsedag, jul eller egentligen vilket tema som helst.

DSC_0430 (2)

Till detta kort valde jag att utgå från pappret: Bouquet från Kaisercraft och matchade det med brunt och rosa cardstock.

DSC_0432 (2)Nu när jag lägger in detta slår det mig att jag kunde ju ha gjort en beskrivning….men det har jag ju missat. Så jag ska bege mig ner i pysselrummet under dagen och göra en beskrivning, den kommer finnas här på bloggen till kvällen.

Själva ”glaset” på hjärtat har jag gjort av en bit overhead-plast men det funkar lika bra med en bit gelatinblad. I hjärtat har jag små glittriga hjärtan som jag punchat ut i bitar av glittertejp fäst på papper.

DSC_0435 (3)

På kortet har jag dekorerat med glittrig fjäril, rosor, prickigt band, Blyertspennor och Glitterlim Platinum.

DSC_0436 (3)Jag fick ju lite mönstrat papper över och av det skapade jag dessa söta små påsar som kan fyllas med en chokladbit eller varför inte ett smycke. Dessa har jag dekorerat med rosa blommor, rhinestone, glitterhjärtan, blad och en bit band. Det söta gemet i form av en galge kommer från Tim Holtz.

DSC_0426 (2)Till kort nummer 2 har jag valt att använda rött och svart cardstock. Det randiga pappret kommer från Pink Paislee och heter Pretty. Återigen har jag gjort ett shaker hjärta med en bit av pappret Bouquet och denna gång är glaset gjort av gelatin.

DSC_0428 (4)Kortet är enkelt dekorerat med röda satinhjärtan, pearls och glittriga bokstäver.

Dessa alster finns på plats i butiken i Ängelholm om ni vill kika lite närmare på dom  :In-Love:

Det var allt jag hade nu men jag återkommer senare ikväll med en beskrivning på hur ni gör ett eget shaker card.

Klicka här för att besöka Kristinas Scrapbookings egen Alla hjärtans Dag-pyssel sida!

Tack så länge!!

KRAM DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *