Shaker Card beskrivning

Hej!

Då var jag tillbaka igen med en mall precis som jag lovat. Ibland är det tur att man vabbar så man hinner med att pyssla lite extra 😉 Extra bra är ju att Emil också gillar det här med pyssel. Han var en hejare på att puncha ut stjärnor.

DSC_0528Jag valde denna gång att använda spellbindern: Labels Twenty Three. Jag valde ut vilken storlek jag ville ha på själva fönstret och sedan en storlek mindre. Stansa ut 2 stycken stora bitar och i den ena lägger ni den mindre i så ni får en ruta. Den lilla biten som blir behövs inte just nu, men självklart ska den sparas. Jag valde ljusrosa cardstock och det småmönstrade-My Romance Floral (tyvärr tillfälligt slut)

DSC_0529Som fönster valde jag gelatinblad som jag klippte i passande storlek ( dessa går också utmärkt att använda ihop med dies)

DSC_0531Efter att jag tejpat fast fönstret så gav jag mig på att sätta häftkuddar runt hela fönstret. Passande nog hade jag slut på mina vanliga kuddar som finns på rulle så det blev ett litet pyssel att få dit alla bitar….

DSC_0532

Det är viktigt att kuddarna sitter tätt ihop så att det ni väljer att ha i fönstret inte rinner ut.

DSC_0534I detta kort ville jag ha en födelsedagshälsning så det var bara att plocka fram stämpel och dyna. Som ni ser har jag inte prioriterat att göra rent mitt akrylblock men det bjuder jag på  :Wink:

DSC_0535

Nu är det hög tid att fylla på med det ni vill skaka runt i fönstret. Jag har valt stjärnor och små pärlor ( caviar pearls från nagellackshyllan) Tänk på att ni lägger framsidan ner mot fönstret då det är den sidan som kommer synas. När ni är nöjda lägger ni på baksidan och trycker runt om.

DSC_0537

Voila! Nu är det klart!!

DSC_0539

Nu kommer nästan den bästa delen att göra klart kortet 🙂

Jag använde det randiga pappret- Pretty ihop med spetsband, rosa snöre, rosor och en fjäril.

DSC_0540Såhär blev det till slut!

Lycka till med skapandet och vi ses nästa måndag igen. Då tänkte jag påbörja lite bröllopstema.

Kram DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

2 svar till ”Shaker Card beskrivning”

 1. Profilbild för DT-mamman
  DT-mamman

  Oj så trevligt! Hihi! En riktigt rolig tutorial som jag tror att många har nytta av! 😀

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Vad bra! Det är ju meningen så alla kan testa på 🙂

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *