Servetthållare

Hejsan!

Nu är jag här igen med ytterligare en sak som jag har knåpat ihop till mitt hem som jag känner att jag har saknat. Förra veckan gjorde jag en hållare till mina kaffefilter som jag hängde upp precis intill min kaffebryggare och vilken aha upplevelse det va! Så skönt och smidigt att jag bestämde mig för att göra en matchande servetthållare som kan stå bredvid.

Man får ju med tråkiga servetthållare av pappkartong i vissa paket men dom är ju inte mycket att hänga i julgranen. Så jag gjorde så att jag tog en sådan gammal förpackning och lossade alla kanter och använde den som mall till min egna i dom färgerna som jag själv ville ha. Det gick åt 2 st cardstock till själva basen och jag gjorde en sida av varje cardstock.

Jag valde ett mönstrat papper från Maja Design för att det som sagt skulle passa ihop med den jag gjorde förra veckan och jag tycker att dessa nyanser av blått och rosa passar så bra ihop och jag är totalt kär i det.

 

Sidorna har jag tejpat ihop med dubbelhäftande tejp men botten har jag limmat så att det håller bra. När man har fått ihop den igen så är det dags att jobba vidare med fler färger på cardstock om man känner för det och sedan vidare med mönstrade papper.

Övrigt material från butiken hittar ni här under:

* Cardstock: cardstock, Whirlpool

* Mönstrat papper:Maja Design Paper Pad

*Dekorationer: Satin Lace in Center, blad, Knoppar – Baby Blå, Mulberry Ros – Mini Ljusrosa, urverk

* Övrigt: Ink Blending Tool, Falsben,

Detta va allt jag hade att bjuda er på idag hoppas att ni blev inspirerade att göra en egen i eran egna stil.

Kramar DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *